Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Karcher lipsa sunet.


Postări Recomandate

Salutare fratilor.Am un tv Karcher CTV 5521 VT, stereo, procesor ST 92195B5B1/PBY, sunet STV 8203A.Nu am sunet, finalele audio bune,STV-ul bun, alimentari corecte,ce poate fi??.Ma gindesc ca este ceva cu memoria sau in "service mode"e ceva dezactivat.Ce parere aveti?.Nu am un dump ptr tipul asta de tv, si nici in service nu stiu cum se intra. Ma poate ajuta cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

  • 1 an mai târziu...
Vizitator danniel

nu m-am indoit niciodata de profesionalismul celor care dau sfaturi poate doar de timpul de raspuns .este prima data cand cer un sfat sau o solutie la problema, de obicei am gasit rezolvarile celorlalti care mi s-au potrivit.in concluzie am facut cum a zis tv1 si ii multumesc atat lui cat celor care au timp sa raspunda celorlalti.as mai adauga ca pentru mai mare siguranta la toate tipurile de blocare cu parola a tv-urilor sa fie desfacuta telecomanda si sa se indeparteze pastila de grafit de pe tasta corespunzatoare actionarii functiei parola,code,subcode etc. :aplauze

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Salutare!Am si eu un Westwood,Frf 2133t,pe care la butonat proprietarul,de a intrat in service menu,si nu mai pot iesi,scrie pe ecran Red gain,cind sa ies cu butonul ascuns de pe telecomanda scrie Bus off.Aveti idee,cum pot iesi?Multumesc.Adică vroiam sa scriu la model Ctc-2133t.Am si in service mode la Design Hotel mode in on,il pun pe off,dar opresc Rev-ul,pornesc si tot e on,hotel mode,n-o pot memora asa.

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări