Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Karcher lipsa sunet.


 Share

Recommended Posts

Salutare fratilor.Am un tv Karcher CTV 5521 VT, stereo, procesor ST 92195B5B1/PBY, sunet STV 8203A.Nu am sunet, finalele audio bune,STV-ul bun, alimentari corecte,ce poate fi??.Ma gindesc ca este ceva cu memoria sau in "service mode"e ceva dezactivat.Ce parere aveti?.Nu am un dump ptr tipul asta de tv, si nici in service nu stiu cum se intra. Ma poate ajuta cineva?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest danniel

la karcher-ul meu la pornire imi cere un cod din trei cifre. cred ca la parolat cineva.cum il deblochez?modelul este CTV 5521 VT.multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Guest danniel

nu m-am indoit niciodata de profesionalismul celor care dau sfaturi poate doar de timpul de raspuns .este prima data cand cer un sfat sau o solutie la problema, de obicei am gasit rezolvarile celorlalti care mi s-au potrivit.in concluzie am facut cum a zis tv1 si ii multumesc atat lui cat celor care au timp sa raspunda celorlalti.as mai adauga ca pentru mai mare siguranta la toate tipurile de blocare cu parola a tv-urilor sa fie desfacuta telecomanda si sa se indeparteze pastila de grafit de pe tasta corespunzatoare actionarii functiei parola,code,subcode etc. :aplauze

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Salutare!Am si eu un Westwood,Frf 2133t,pe care la butonat proprietarul,de a intrat in service menu,si nu mai pot iesi,scrie pe ecran Red gain,cind sa ies cu butonul ascuns de pe telecomanda scrie Bus off.Aveti idee,cum pot iesi?Multumesc.Adică vroiam sa scriu la model Ctc-2133t.Am si in service mode la Design Hotel mode in on,il pun pe off,dar opresc Rev-ul,pornesc si tot e on,hotel mode,n-o pot memora asa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines