GooD of BaSS Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 ce difuzoare pana in 20w stiti cu spl mai mare de 100dB stiti, din cate am auzit la astfel de difuri se folosesc membrane din in sau nu mai stiu ce planta multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi16 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Habar nu ai ce vorbesti si nici nu ma obosesc sa iti explic din moment ce nici tu nu te-ai obosit sa citesti un pic pe forum. BLOCAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi16 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Bun, Am lamurit problema.In principiu, omul vrea un difuzor de chitara cu o fidelitate cat mai inalta si putere 20W care va fii amplificat cu un amplificator pe lampi.Sariti cu oferte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddeliciu Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 lamureste problema intr-un post nu pe pm, ca sa inteleaga si altii care s-au uitat si l-au vazut inchis dintr-un motiv aiurea !bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radue Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 In principiu, omul vrea un difuzor de chitara cu o fidelitate cat mai inalta si putere 20W care va fii amplificat cu un amplificator pe lampi.Eu zic ca problema a fost lamurita Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD of BaSS Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 pe pm s-a lamurit problema redeschiderii topicului Link to comment Share on other sites More sharing options...
felixx Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Ceva de pe aici? http://www.aleacousticsusa.com/catalog/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fcon Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Ceva de pe aici?http://www.aleacousticsusa.com/catalog/La sume intre 2000-16000 dolari? ... dar au, poate (cum zic ei), ... "the best materials in the world"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.