PETROLUL Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Am un amplificator cu 2 iesiri .si pe fiecare iesire are cate un final si o siguranta de 3 A.Una din iesiri nu mai functioneaza .Avea siguranta arsa ,si atunci am schimbato ,dar mi-o ardea.Am pus una cu lita mai groasa si incepea sa iasa fum dintr-o siguranta in apropiera finalului si se auzea un bazait puternic in boxa,dar am scos repede din priza ca nu cumva sa mai ard ceva.Seria finalului este 2SD427 ,sa fie de la el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai85 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 de la finali este.s-a strapuns unul din ei si iti baga curent continuu pe iesire.sa nu mai conectezi dif la acea iesire ca s-ar putea sa ramai fara el.inainte sa schimbi finalii sa verifici prefinali si rez din jur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zal Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Nu mai confunda siguran?ele cu rezisten?ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.