Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu o statie


Guest silex75

Recommended Posts

Guest silex75

Buna am o statie "silver" acum vreo 2 ani mi sau dus finali originali 2SD588A "nec d588a" si 2SB618A "nec b618a" si au fost inlocuiti cu bd 249c si bd250c dupa ceva timp a inceput sa faca iar figuri si nu am mai folosito ca mai am o electronica 3220 dupa un timp sa dus ceva si la asta ,am incercat sa o dau la cineva sa o repare dar nu se ocupa nimeni de statii romanesti asa ca am scos "silver"-ul si am vazut ca la pornire face un zgomot ca si cand ai potentiometrul murdar dar dupa circa 30secunde 1 minut ii trece si merge foarte bine .Ce poate sa aiba ?? ca nu cred ca e ceva grav din moment ce dupa aia merge fara problemedb-urile sunt cea mai buna alegere

Link to comment
Share on other sites

1. Trebuia s? postezi la Depanare.2. Mai mult ca sigur e vorba de ni?te condensatori electrolitici devaloriza?i, eventual ?i de rezisten?e fuzibile care ?i-au modificat valoarea.Trebuie luat? la puricat.Sta?ia pare bunicic?, are alimentare separat? stg-dr, la carcas? au f?cut economie, e din aceea?i ga?c? cu Metz, Schneider, Blaupunkt, mai vechi, lucrate de japonezi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines