diabolic53 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Imaginea apare cu intirziere,apoi apare si dispare.Tensiunile pe catozi;G=140v,R=124v,B140v.Totusi culorile sunt echilibrate ,nu am nici o dominanta de culoare.In Depanatorul 30,Tavi zice ca e un dezechilibru de curenti intre catozi(tensiunile masurate o evidentiaza de fapt)ce blocheaza finalul video.N-ar trebui sa am si o dominanta,ori poate e prea mica si n-am remarcat-o eu.Sa incerc o regenerare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Schiriac Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 tub slab,totusi am experimentat acest defectsi tubul respectiv cu alta placa functioneaza,nu foarte stralucit dar bine.in principiu placa respectiva ,mai bine spus procesorul controleaza foarte bine dezechilibrul dintre consumatori"catozi",deci ca atare daca montezi un tub bun merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolic53 Posted December 3, 2008 Author Share Posted December 3, 2008 Mersi Sorine ,asa banuiam si eu si totusi ca sa multumesc,clientul,sisa fiu eu impacat cu mine ,am schimbat,soclul ,finalul video si condul din G2.Inutl insa ,defectul persista.Procul nu poate fi" pacalit"cumva ,regenererea nu da rezultate?.Am doua tv.(5-ani vechime}cu acelasi defect,cazute in interval de citeva zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai85 Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 s-ar putea sa dea rezultate o regenerare Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAD Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Putin probabil. Solutia este un tub bun de pe un tv mai putin pretentios si asta pus in locul lui. Am un PT92 cu tub lituanian Ekranas care face la fel. Masurat pe aparat e OK dar probabil ca diferenta intre catozi e prea mare pentru PT92. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolic53 Posted December 3, 2008 Author Share Posted December 3, 2008 Si totusi a mers.Am sfatuit insa clientul sa-si ia unul de rezerva ca nu se stie cit va tine regenerarea."Thomson 66,the best"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolic53 Posted December 8, 2008 Author Share Posted December 8, 2008 Am regenerat si lituanianul de 21".Clientul a ramas uimit de cit de bine merge.La fel l-am pregatit sufleteste,ca operatia nu reuseste intotdeauna 100%,si ca trebuie sa se pregateasca de unul nou .A fost de acord,preferind sa-l arunce decit sa-l mai vada ca ii dispare imaginea la fiecare 30 -50 secunde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonny149 Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Am regenerat si lituanianul de 21".Clientul a ramas uimit de cit de bine merge.La fel l-am pregatit sufleteste,ca operatia nu reuseste intotdeauna 100%,si ca trebuie sa se pregateasca de unul nou .A fost de acord,preferind sa-l arunce decit sa-l mai vada ca ii dispare imaginea la fiecare 30 -50 secunde.atunci cand regenerarea se face in premiera,rezultatele sunt bune,si poate functiona aproape un an. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.