simi costin Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 I-mi poate confirma cineva,daca a inlocuit, la FORD 6000CD (3S7T-18C815-AC) finalul audio 70055AB cu circuitul integrat TDA8587J .Are pretul destul de mare si nu la-s comanda ,daca nu este sigur ca este echivalent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghita_cosma Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 I-mi poate confirma cineva,daca a inlocuit, la FORD 6000CD (3S7T-18C815-AC) finalul audio 70055AB cu circuitul integrat TDA8587J .Are pretul destul de mare si nu la-s comanda ,daca nu este sigur ca este echivalent.Nu a inlocuit nimeni originalul cu 8587j? Am si eu o aceasi problema si am inteles ca echivalentul e o ,,teapa'' chinezeasca si nu as vrea sa am o surpriza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Eu am inlocuit odata si a mers deci este echivalent,problema este ca sunt multe sifturi marcate asa .Un amic a cumlarat nu demult si nici ca si pini nu a corespuns,deci riscant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misu ploiesteanu Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 are cineva datasheet-ul lui 70055ab?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Data sheetul este a lui TDA8587J problema ca cele care se vand multe nu corespund sunt stifturi.Echivalenta este corecta in urma cu vreo 2 ani am schimbat si a mers din prima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts