Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor microunde - arsura la interior la masca usii


XAN77

Recommended Posts

Este vorba de un cuptor vechi, poate foarte vechi probabil de peste 10 ani din cate am inteles, cumparat de afara, care merge foarte bine. Il am de la soacramea care nu il mai foloseste de multi ani (mentionez ca ne intelegem bine, nu vrea sa ma omoare :d). Acest cuptor "FIRST AUSTRIA" are o arsura pe "gratarul" usii, la interior, produsa de un obiect care aflandu-se in cuptorul in functiune atingea usa . Este arsa folia de plastic iar gratarul de plastic este si el ar dar nefiind totusi gaurit. Per total nu etse gaura in usa pana la exterior, ca acel gratar este intreg inca si e o folie si la exterior. Oricum pozele vorbesc :

* jos dreapta este pozat de la exterior, cea de sus si stanga jos de la interior :

 

http://i33.tinypic.com/2mh6hj7.jpg

http://i36.tinypic.com/sm9aon.jpg

http://i37.tinypic.com/2u93jb7.jpg

 

L-am folosit de cateva ori la incalzit diverse, facut floricele, merge ok, imi place ca e practica tastatura ca introduc minutele si secundele direct din tastele numerice.

Credeti ca prezinta risc de utilizare ? Sa renunt la el ? Cum pot afla daca are scapari mari de radiatii in caz ca e suspect de asa ceva ? Orice parere e bine venita.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines