Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

..

Guest unickul

Recommended Posts

Guest unickul

Salut. Ma numesc Victor si NU sunt electronist. in schimb am nevoie de ajutorul vostru.cineva care e priceput din cale-afara, si care-accepta orice propunere sau provocare.am nevoie de ceva ce nu poate fii facut decat de un om cu foarte foarte multe cunostiinte in meserie.. cine e interesat si crede ca ma poate ajuta, imi poate lasa un mail la [email protected] sau la tel 0729.33xyzw va multumesc

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tv1

1

• grigo53

1

• gabiTV

1

• paul14

1

Top Posters In This Topic

Salut. Ma numesc Victor si NU sunt electronist. in schimb am nevoie de ajutorul vostru.cineva care e priceput din cale-afara, si care-accepta orice propunere sau provocare.am nevoie de ceva ce nu poate fii facut decat de un om cu foarte foarte multe cunostiinte in meserie.. cine e interesat si crede ca ma poate ajuta, imi poate lasa ceva ... va multumesc

Adica domnul unic,ai nevoie de unul care stie sa cloneze carduri sau sa stie o gramada de hotii ?

Nume topic:doua puncte;pai spune concret baiatule ce problema ai legata de electronica,fa-o publica aici si s-o gasi vreunul sa te ajute.

. Ma numesc Victor si NU sunt electronist. in schimb am nevoie de ajutorul vostru.cineva care e priceput din cale-afara, si care-accepta orice propunere sau provocarein afara de nume si dorinta de a accepta ORICE PROPUNERE (se poate interpreta)nu putem intelege ce doresti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines