Guest unickul Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Salut. Ma numesc Victor si NU sunt electronist. in schimb am nevoie de ajutorul vostru.cineva care e priceput din cale-afara, si care-accepta orice propunere sau provocare.am nevoie de ceva ce nu poate fii facut decat de un om cu foarte foarte multe cunostiinte in meserie.. cine e interesat si crede ca ma poate ajuta, imi poate lasa un mail la [email protected] sau la tel 0729.33xyzw va multumesc Link to comment
tv1 Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Salut. Ma numesc Victor si NU sunt electronist. in schimb am nevoie de ajutorul vostru.cineva care e priceput din cale-afara, si care-accepta orice propunere sau provocare.am nevoie de ceva ce nu poate fii facut decat de un om cu foarte foarte multe cunostiinte in meserie.. cine e interesat si crede ca ma poate ajuta, imi poate lasa ceva ... va multumescAdica domnul unic,ai nevoie de unul care stie sa cloneze carduri sau sa stie o gramada de hotii ?Nume topic:doua puncte;pai spune concret baiatule ce problema ai legata de electronica,fa-o publica aici si s-o gasi vreunul sa te ajute. Link to comment
grigo53 Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 . Ma numesc Victor si NU sunt electronist. in schimb am nevoie de ajutorul vostru.cineva care e priceput din cale-afara, si care-accepta orice propunere sau provocarein afara de nume si dorinta de a accepta ORICE PROPUNERE (se poate interpreta)nu putem intelege ce doresti. Link to comment
paul14 Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 poate vrea omu sa schimbe o priza sau un bec si nu stie cum se face Link to comment
gabiTV Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 si care-accepta orice propunere depinde de propunere!... sa nu fie indecenta....!!! Link to comment
naetv Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 ... sa nu fie indecenta....!!! Daca te iei dupa adresa de mail.... Link to comment
gimsys Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 are fetis pe electronisti Link to comment
zal Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Ce r?i sînte?i! S? vedem, poate c? o s? dea detalii... Link to comment
cuuiu Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 poate vrea sa adune minute pe telefon Link to comment
Recommended Posts