Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Resize mkv


radue

Recommended Posts

Nu am cautat prea mult dar nu prea am gasti ceva asemanator.Problema se pune-n halul urmator: am cateva mkvuri (codate cu x264) la 1090p. Intrucat laptocul meu saracu scoate fum cand vreau sa vad la asa o rezolutie ( evident de ce ) vreau sa le fac pe toate fie la 480p fie la 720p, deoarece cu alea nu am probleme. Am mai cautat pe net ceva programe dar cam degeaba pt ca la fel, le-am facut sample-ul la 480p si la redare exact ca la ala de 1080p ( sau 1090p, nu stiu exact dar stiti la ce ma refer ), mai cate-o sacadare, mai o reducere de frameuri de la 25 la 5, imagiea ramane mult in urma fata de sunet, chestii obisnuite. Problemele apar atat cu VLC, cat si cu CCCP ( nu mama Rusia ) cu Media Player Classic.Asa ca va rog daca aveti vre-o solutie prefer ceva testat si sigur, sau macar din auzite/vazute de la alte persoane de incredere.PS: Nu ma intereseaza avi deoarece dinalea iau numai daca am musafire la film, daca iau film pt mine fie il iau dvd fie x264 ca sa si inteleg ceva din imagine. :dans:

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

mkv nu e un codec de film, ci un conteiner, si atat!!!ce contine e un avi... ce trebuie sa faci e sa extragi avi-ul si sa-l recodezi din HD in... ce vrei tu!!!exista programe free pentru asta, dar:1. ai nevoie de foarte mult spatiu pentru fisierele temporare!!!2. va trebui sa instalezi codecurile (si) in versiunea destinata codarii de filme, nu redarii lor!!!3. chiar si pe un sistem puternic, (proc peste 3 giga reali, ram mult, vre-o 2-4 giga, si rapid, ddr2, eventual dual channel ) treaba asta dureaza ceva vreme!!!cauta pe softpedia amanunte, sunt cateva tutoriale foarte bune in privinta asta, chiar daca mai incolo forumul e la pamant, sau chiar sub el!! :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines