Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Resize mkv


radue
 Share

Recommended Posts

Nu am cautat prea mult dar nu prea am gasti ceva asemanator.Problema se pune-n halul urmator: am cateva mkvuri (codate cu x264) la 1090p. Intrucat laptocul meu saracu scoate fum cand vreau sa vad la asa o rezolutie ( evident de ce ) vreau sa le fac pe toate fie la 480p fie la 720p, deoarece cu alea nu am probleme. Am mai cautat pe net ceva programe dar cam degeaba pt ca la fel, le-am facut sample-ul la 480p si la redare exact ca la ala de 1080p ( sau 1090p, nu stiu exact dar stiti la ce ma refer ), mai cate-o sacadare, mai o reducere de frameuri de la 25 la 5, imagiea ramane mult in urma fata de sunet, chestii obisnuite. Problemele apar atat cu VLC, cat si cu CCCP ( nu mama Rusia ) cu Media Player Classic.Asa ca va rog daca aveti vre-o solutie prefer ceva testat si sigur, sau macar din auzite/vazute de la alte persoane de incredere.PS: Nu ma intereseaza avi deoarece dinalea iau numai daca am musafire la film, daca iau film pt mine fie il iau dvd fie x264 ca sa si inteleg ceva din imagine. :dans:

Link to comment
Share on other sites

mkv nu e un codec de film, ci un conteiner, si atat!!!ce contine e un avi... ce trebuie sa faci e sa extragi avi-ul si sa-l recodezi din HD in... ce vrei tu!!!exista programe free pentru asta, dar:1. ai nevoie de foarte mult spatiu pentru fisierele temporare!!!2. va trebui sa instalezi codecurile (si) in versiunea destinata codarii de filme, nu redarii lor!!!3. chiar si pe un sistem puternic, (proc peste 3 giga reali, ram mult, vre-o 2-4 giga, si rapid, ddr2, eventual dual channel ) treaba asta dureaza ceva vreme!!!cauta pe softpedia amanunte, sunt cateva tutoriale foarte bune in privinta asta, chiar daca mai incolo forumul e la pamant, sau chiar sub el!! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines