Guest cipoksan85 Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 In prezent folosesc Orcadul pentru, atat pentru proiectele scolare, dar si pentru micile mele proiecte, dar din cand in cand ma mai lovesc de kteva obstacole pentru care imi pierd mult timp cautandule pe internet. In prezent incerc sa fac un proiect prin metoda press and peel, iar mie imi trebuie schema din Design sa fie in oglinda. M-am tot uitat am tot cautat dar nu prea am gasit :(. Intrebarea este cum dau mirror la o schema din layout, si in ce moment al realizarii acesteia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratza Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Pentru press'n'peel nu trebuie s? faci cablajul în oglind? decît dac? faci pe top. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cipoksan85 Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Pai, eu vreau de fapt sa folosesc toner transfer method, am amintit metoda press-n-peel pentru ca in principiu este cam acelasi lucru(nu?). Iar la,toner transfer, cred sigur ca realizarea cablajului in layout ar trebui sa fie in oglinda(ex: daca voi dori sa scriu 'transformator'(pe placaj), pe hartia fotografica mi se va imprima normal, dar pe placuta se va transfera in oglinda, acelasi lucru se va intampla si cu circuitul!). Daca stii cum as putea sa-l fac in oglinda ti-as fi foarte recunoscator ratza!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cipoksan85 Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Am reusit sa gasesc pana la urma raspunsul la intrebarea mea!!! Era o chestie simpla din File-Print/Plot, unde pe langa alte optiuni ai si optiunea Mirror . Multumesc oricum!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts