Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Orcad Layout!!


Guest cipoksan85

Recommended Posts

Guest cipoksan85

In prezent folosesc Orcadul pentru, atat pentru proiectele scolare, dar si pentru micile mele proiecte, dar din cand in cand ma mai lovesc de kteva obstacole pentru care imi pierd mult timp cautandule pe internet. In prezent incerc sa fac un proiect prin metoda press and peel, iar mie imi trebuie schema din Design sa fie in oglinda. M-am tot uitat am tot cautat dar nu prea am gasit :(. Intrebarea este cum dau mirror la o schema din layout, si in ce moment al realizarii acesteia?

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest cipoksan85

Pai, eu vreau de fapt sa folosesc toner transfer method, am amintit metoda press-n-peel pentru ca in principiu este cam acelasi lucru(nu?). Iar la,toner transfer, cred sigur ca realizarea cablajului in layout ar trebui sa fie in oglinda(ex: daca voi dori sa scriu 'transformator'(pe placaj), pe hartia fotografica mi se va imprima normal, dar pe placuta se va transfera in oglinda, acelasi lucru se va intampla si cu circuitul!). Daca stii cum as putea sa-l fac in oglinda ti-as fi foarte recunoscator ratza!!

Link to comment
Guest cipoksan85

Am reusit sa gasesc pana la urma raspunsul la intrebarea mea!!! Era o chestie simpla din File-Print/Plot, unde pe langa alte optiuni ai si optiunea Mirror :d. Multumesc oricum!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines