Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Technics AZ6


Guest kokolino
 Share

Recommended Posts

Guest kokolino

Buna ziua! Am un deck Technics model RS-AZ6....nu l-am mai folosit de 2ani si ceva.Acum 3 luni am vrut sa descarc o caseta in calculator si m-am gandit sa-l folosesc , dar dupa ce dade-am comanda ,,PLAY" mi se decupla imediat.L-am dat la o cunostinta de incredere la Galati sa mi-l faca contra cost la reprezentanta dar cum aceasta nu mai este a apelat la service-ul unui magazin de specialitate ce vinde televizoare Panasonic . Pretul pentru reparatie a fost de 50 RON...l-am adus acasa dar nu l-am folosit. Acum 2 zile am zis sa ascult o caseta si ...stupoare...canalul dreapta se aude f.f slab.Am desfacut aparatul ...m-am uitat putin ...a fost schimbat un motoras...in rest nici o lipitura modificata. Ma poate ajuta cineva cu o schema sau un sfat !!!. Mentionez ca aparatul l-am luat nou de la reprezentanta ,am dat 4 milioane pe vremea aia...am acte tot la el si nu l-am folosit decat aproximativ 1 an de la data cumpararii in conditii foarte bune. Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

Ar fi cam asa:- nu ai folosit aparatul multa vreme => orice cauciuc de transmisie - nu motoras, ci rola presoare, curea, etc., se deformeaza, aia-aia si te miri ce electronica/mecanica hotaraste ca e ceva in neregula si... stop- nu ai folosit aparatul multa vreme => nu iti mai aduci aminte daca era vreo problema sau nu + baietii de la service (nu-i asa ca le-ai povestit "despre ce e vorba"?) au analizat si au hotarat ca:1. e vorba de un motor :)2. de restul nu stiu nimic :(- ce sa faci cu o schema?- eu am luat un deck Sony cu 2 milioane acu' 4 ani de la Consignatia si merge si acum, tu ai dat 4 milioane cand (pe vremea aceea...)?Morala:- asteapta urmatoarea campanie "rabla electronica"- ia-ti un mp3/mp4/divx/... player- daca chiar iti trebuie un cass-deck, cauta altul, testeaza-l bine, cumpara-l (nu cred sa te coste mai mult de 100 USD, cam asta a fost pretul de pe vremea lui Ceasca incoace, ca doar nu vrei Nakamichi, chiar: mai exista firma asta?) si... foloseste-l, altfel vezi liniuta de dinainte sau... da drumul la radio!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines