Guest galici67 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Sint mai putin cunoscator atit in domeniu cit si in calculatoare si pentru asta va rog sa primiti scuzele de rigoare. Am un tv schneider stv 051 t care pe conturul imaginilor are de la un timp ondulatii marunte (cred ca se numesc "dint de ferastrau")si asi vrea ,cu ajutorul dv. si pentru ca -mi place sa il repar .Va multumesc pentru intelegere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codrin Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 ai scris bine modelul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonny149 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Sint mai putin cunoscator atit in domeniu cit si in calculatoare si pentru asta va rog sa primiti scuzele de rigoare. Am un tv schneider stv 051 t care pe conturul imaginilor are de la un timp ondulatii marunte (cred ca se numesc "dint de ferastrau")si asi vrea ,cu ajutorul dv. si pentru ca -mi place sa il repar .Va multumesc pentru intelegere.schimba condensatorii electrolitici de pe alimentarea finalului de linii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest galici67 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Asta scrie pe capacu spate.Multumesc mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest galici67 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Mitica te rog mult sa imi dai un link direct pentru dowload daca poti k nu reusesc sa gasesc in lincurile date de tine mai sus.......multumesc anticipat...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-a2 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Mitica te rog mult sa imi dai un link direct pentru dowload daca poti k nu reusesc sa gasesc in lincurile date de tine mai sus.......multumesc anticipat......ai deschis doua posturi unul cu cu schneider stv 051 si altul cu stv 015 ; spune ai doua televizoare sau care e modelul corect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tv1 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Mitica te rog mult sa imi dai un link direct pentru dowload daca poti k nu reusesc sa gasesc in lincurile date de tine mai sus.......multumesc anticipat...... :smt044 :smt044 :smt044 schema AICI Ce nume la obiect ai ales pentru topicul asta :depanari radio-tv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts