Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

UBUNTU - Nautilus - nu vede toate folderele si fisierele


yo9hnf

Recommended Posts

  • Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Merci oricum....Pe mine ma dispera chestia asta cu fisierele din Nautilus.Eu am de vreo jumatate de an ( si mai bine ) Ubuntu instalat si este ok in princiupiu. Cel putin nu mai stau cu antivirus si firewall ( pe care oricum nu le foloseam :d ) ca pe windoza.

Link to comment
Share on other sites

... renunta la manea cat mai esti normal la cap... treci la debian plain!!!(manea = ubuntu :nebun: )

:da Am mai vazut (auzit) expresia asta. Mi-am luat de pe net debianul 4.0r5 pe 3 DVDuri...o sa-l instalez cat mai curand. Stiu ca e mama-lor, deci ar trebui sa fie ok.
Link to comment
Share on other sites

era suficient si sa iei netinstallul... dar daca n-ai o conexiune mai de doamne-ajuta, si nu stii ce sa-i ceri sa instaleze, sfarsesti ca mine cu bsd-ul: nu stii ce cucu sa mai faci, ca habar n-ai ce pachet anume lipseste, si unde dracu' o fi!!!

Link to comment
Share on other sites

Ubuntu este de fapt tot un Debian, dar pentru incepatori.Adica e facut sa mearga mai toate din prima, fara sa iti bati capul cu configurari manuale. Exact pe filozofia asta e construit si windows-ul. Adica dai next next next, si merge in 99% din cazuri, nu trebuie sa ai doctorat in calculatoare ca sa il folosesti.Daca nu vrei manea atunci pune-ti Gentoo, dar daca nu esti tatic in Linux o sa-ti prinzi urechile si o sa pierzi multe zile pe internet cautand cum sa il faci sa mearga cum vrei tu.

Link to comment
Share on other sites

Daca vrei sa te apuci de gentoo nu trebuie sa fi tatic, trebuie doar sa ai ceva experienta cu consola si sa sti si cate ceva despre linux in general. Gentoo se poate instala destul de usor. Daca vrei poti sa-l instalezi si cand bootezi de pe un cd cu ubuntu. Daca vrei sa-l instalezi de pe minimal cd estimez ca o sa incerci cam de 5 ori pana iti iese calumea. Depinde pe ce cale alegi construirea kernelului. Daca il faci manual s-ar putea sa-te chinui un pic pana iti iese. La fel, o sa fie un pic greu pana te prinzi cum sa modifici in Grub fisierul de configurare, ca acolo partitiile sunt un pic mai greu de scris, dar nu foarte greu. Sistemul de partitii in BSD e mai usor. :da

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines