Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audi A4


cristiandan
 Share

Recommended Posts

Buna ziua,Stie cineva cum se poate afla codul de imobilizare la acest tip de masina?Am scos memoria din calculatorul de bord,(24c04),am citit-o dar mai departe nu ma descurc.Situatia cu aceasta masina e cam trista,proprietarul a decedat in accident,masina e facuta praf, cheia n-a mai fost gasita iar sotia proprietarului incearca sa faca o recarosare in care sa imperecheze o alta cheie cu calculatorul masinii.Am trimis in Germania continutul memoriei cu actele necesare dar n-au raspuns.Multumesc pentru sugestii

Link to comment
Share on other sites

Cum adica "masina facuta praf", rezolvata cu o "recarosare"? Ma rog...Ai urmatoarele variante:- insisti pe la reprezentanta din tara (Porsche), fie pentru obtinerea si programarea unei chei (cu toate ca daca si-a bagat cineva trompa in ECU, nu prea cred ca o sa se mai atinga de el nimeni de acolo), fie pentru inlocuirea ECU (mai scump)- insisti pe "piata neagra"

Link to comment
Share on other sites

Din ce an e masina? Pune continutul la ce ai citit, care apropo trebuie sa fie din 24c08 nu 04. Daca masina e dupa 2002 nu poti sa afli codul ,pt a adapta cheia, din eepromul bordului deoarece este criptat, se poate afla doar prin obd. In ce stare sunt componentele?(bord+ ecu motor). Iti trebuie o cheie cu transponder nou(virgin) ca sa il poti adapta pe actualul bord, unul de pe o alta masina este blocat si nu se poate adapta decat pe respectiva masina(bord).

Link to comment
Share on other sites

Cum adica "masina facuta praf", rezolvata cu o "recarosare"? Ma rog...

*Adica, in practica, se fura o masina de aceeasi marca si motorizare asemanatoare sau te aranjezi cu proprietarul (asigurat full...) sa o declare furata imediat ce ai trecut granita cu ea si sa ia in plus banii de la asigurari... :nebun:Desigur ca, in practica, asta nu o face "clientul" si samsarul... :freaza:
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines