yo9hnf Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Va salut !Am lasat statia portabila pe receptie noaptea...am adormit......a doua zi nu mai mergea.I-am scos acumulatorul si l-am masurat. 0V.Am mai patit odata chestia asta la un Nokia3310, iar bateria i-am resuscitat-o pe o sursa de 12V. "Alimentam" bateria 10 secunde, o lasam putin, iar 10 secunde...cam asa pana pe la 3.3 V (parca ) cand a putut sa o incarce telefonul.Ce imi recomandati sa fac acum cu bateria de la transceiver? Ca ar fi mare pacat sa o stric incarcand-o aiurea .Multumesc !LATER : Nu am mai avut rabdare ! Am incercat dupa metoda de mai sus si a plecat !Dar totusi , ce parere aveti de metoda asta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danb1974 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 In mod normal o pui la incarcat (cu incarcatorul original nu cum ai facut tu) si dupa o vreme isi revine.Electronica din baterie (la cele li-ion) taie iesirea daca tensiunea per celula ests sub un anumit prag, ca sa nu distrugi definitiv bateria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts