Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

daewoo model DMQ 2066 TXT,


Vizitator bbbest

Postări Recomandate

Vizitator bbbest

daewoo model DMQ 2066 TXT, tv asta al meu nu vrea sa se mai aprindaacum stau ambele beculete aprinse cand il pornesc dar nu am nici imagine nici sunet doar tacane odata cand apas pe butonul de pornire.mi-a mai facut si inainte figuri de genul mergea un anumit timp si se oprea singur apoi iar nu mai pornea am incercant varianta cu cate un impuls(cate o palma ) si a mers ,dar acum nici asa nu merge nu inteleg dc sta beculetul al doilea pornit unul este pt stend by iar al doilea indica normal programarea la pornire automata, vreau sa imi bag ghiarele in el poate il fac pom de iarna pt ca in tv nu am umblat inca nu mai am stare si trebuie sa il desfac cine imi spune cam ce sa verific? ma ajutati sa il repar sau il fac artificii?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator bbbest

daca imi zici te rog si ce este ala sasiu poate caut si iti spun

Daca nu stii cred ca este bine sa-l duci la un depanator.
asta este ca nu vreau, am eu o ambitie, ori il fac pom de iarna cu multe scantei, ori merge,sunt sigur ca este mai plauzibila prima varianta dar si daca merge am cu ce ma lauda. am dreptate? si ce ziceai ca e ala sasiu?
Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări