keenox Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Am un cd player cu mp3 sony CFD-S20CP si vreau sa ii adaug o intrare audio (aici threadul initial). Ma poate ajuta cineva, va rog, cu un manual service pt el? Am luat sheet-ul pt ic-ul pricipal, dar nu pot sa-mi dau seama la ce folosesc pinii (sunt doar generalitati) si pe placa nu pot sa urmaresc foarte bine circuitul, dar mi se pare ca intrarile audio (cd, caseta, radio) sunt in serie. E posibil asa ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tv1 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Adaugare intrare audio la player cd Si ce faci cu sheet-ul pentru IC-ul principal ? Sony CFD-S20CP_cd radio cassette service manual Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenox Posted November 15, 2008 Author Share Posted November 15, 2008 multumesc mult. raman profund indatorat. imi poti da si niste sfaturi? dupa cum am scris si in thread-ul initial sunt cam incepator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HORIACN Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 cel mai simplu,dupa parerea mea este sa dai semnalul (intrarea)ce vrei la conector cnp301 de la circuit ic301 unde scrie L_out si R_outpoti pune o mufa de casca stereo ca atunci cind dai semnal(bagi mufa) sa se intrerupa semnalul ce vine din pinii 18 si 20 ai integratului (dupa condensatorii c106 si c206)nu uita sa pui si tu niste condesatori inseriati de 1 micro la 50 volti inainte de intrarea ta auxsuccespe radio ar fi bine sa folosesti intrarea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenox Posted November 15, 2008 Author Share Posted November 15, 2008 acolo am conectat prima data firele, numai ca la capatul celalalt, pe placa principala, si se auzea foarte foarte incet. trebuia sa dau intrarea foarte tare. adineaori m-am legat la preamplificare pe L.IN/R.IN si GND, dar nu se aude nimic. am incercat si direct la ic amplif de putere. daca ating doar intrarea, fara masa, se aude foarte incet, dar daca ating masa nu se mai aude nimic ( )aa...uitasem. in ce scop se pun condensatorii inainte de intrare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HORIACN Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 de la ce iei semnal ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenox Posted November 15, 2008 Author Share Posted November 15, 2008 luam de la caseta. o sa incerc acum si de pe radio. imi spui te rog la ce folosesc condensatorii?le: ba nu, mint. ma legasem la r-ch si l-ch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HORIACN Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 luam de la caseta. o sa incerc acum si de pe radio. imi spui te rog la ce folosesc condensatorii?ca sa nu intre curent continuu in circuite si sa le defectezele: ba nu, mint. ma legasem la r-ch si l-ch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenox Posted November 16, 2008 Author Share Posted November 16, 2008 multumesc mult! am facut exact cum ai spus si merge perfect. inca o data multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts