Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema televizor

RoCky93

Recommended Posts

am un televizor philips,si are o problema..il deschid,merge el cat merge si apoi se inchide singur si se deschide(tot singur) pe acelasi program foarte repede(inchis deschis cam o data la 2-3 sec)..si face asa destul de mult timp.il inchid de la "buton" cateva minute(chiar zeci) si apoi functioneaza normal...nu stiti ce problema ar putea avea?este dificil de rezolvat?

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RoCky93

6

• tv1

2

• trinetservice

1

• codrin

1

ai nimerit gresit. ne pricepem in ale electronicii, in ale depanarii radio-tv etc, insa nu

ghicim in stele, in carti,in bobi sau alte cele...ptr a afla ce tv ai tu acasa.

incearca la MAMA OMIDA SRL.

nu crezi,ca ptr a primi ajutorul ce-l ceri , trebuie sa dai informatii amanuntite plus sa respecti

regulile acestui forum?!

"am un televizor philips" sa-l stapanesti sanatos!

altceva nu ne spui( model, sasiu, componente) ...????

astepti sa ghicim noi ( din sutele de modele facute de PHILIPS) cam ce tip de TV este, plus ce este defect in el?. :sparge:

Este sasiul L01.2E AA.Daca nu ai lipituri reci pe pinii trafo linii (cred ca nici nu i-ai desfacut capacul) mai mult ca sigur e tubul prost.

nu am umblat in el...nu l-am desfacut deloc pana acum.tubul e prost?ce ii pot face?

Si ce astepti ? Sa ti-l desfac eu ? Desfa-l ,refa-i lipiturile la trafo linii,daca nu merge, il arunci la gunoi sau te duci cu el la magazin ca-ti dau astia 15% reducere daca o sa cumperi altul. :101

Si ce astepti ? Sa ti-l desfac eu ? Desfa-l ,refa-i lipiturile la trafo linii,daca nu merge, il arunci la gunoi sau te duci cu el la magazin ca-ti dau astia 15% reducere daca o sa cumperi altul. :101

cred ca nu m-am exprimat destul de clar incat sa intelegeti problema.acum televizorul merge(se vede foarte clar,totul e ok),dar cateodata incepe sa se stanga si sa se aprinda singur foarte repede :|...asta se intampla o data la cateva zile.Daca ar fi tubul stricat asa s-ar intampla?culorile nu ar fi afectate? Daca lipiturile de la trafo linii nu ar fi bune(asta cred ca este motivul din cele 2 motive date) nu s-ar intampla asta mai des?...ma gandesc nu cumva sa fie stricat altceva...maine voi desface carcasa si voi reface lipiturile.PS:daca va dati seama care ar fi o posibila problema,da-ti un reply ...multumesc
Guest tmdmitza

mai frate refa toate lipiturile din zonele calde si mai vorbim dupa aceea dak mai ai probleme posteazale aici si se rezolva dar refa odata lipiturile alea.....