Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monacor SA-400


Recommended Posts

Sorry daca nu am postat unde trebuie dar nu am stiut unde sa postez...Am pus mana astazi pe o statie Monacor SA-400, stie cineva ceva de statia asta? Vad ca e destul de masiva... are un traf foarte mare, pe spate scrie 2x270w 8 ohmi. Pe de alta parte statia e destul de veche si obosita si nu am apucat sa o testez, dar vreau inainte sa aflu de la specialisti la ce pot sa ma astept...LE: Am atasat cateva poze.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Intii si intii, decuplezi amplifurile de la sursa si de la protectie si testezi numai trafo si alimentarea, dupa aceea (ai grija sa descarci condensatorii) testezi protectiile, ca vad ca sint schimbate si facute cu relee românesti. Aici ai ceva de munca, sa vezi intirzierea conectarii difurilor la pornire, daca reactioneaza la tensiune continua la iesire, vezi daca mai au si alte functii (temperatura, suprasarcina, ma cam indoiesc...). Daca vezi ca sint vioaie alimentarea si protectiile, legi din nou unul din amplifuri si faci proba fara difuzor si apoi si cu difuzor, daca e bine incerci si pe al doilea.Spor la treaba! :freaza:P.S. Trebuia sa postezi la ''consultanta''.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines