Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Opinii alegere statiii 400-470MHZ


Recommended Posts

Vreau sa-mi cumpar una din cele 4 statiile din link-urile de mai jos si doresc niste opinii referitoare la ele,care ar fi mai indicata?,lasand deoparte diferenta de preturi dintre ele.

Precizez ca vreau sa le folosesc legal,in banda PMR la 0.5W.

Multumesc!

 

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15045

 

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15187

 

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15365

 

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15295

Acuma am observat ca dupa virgula are numai 4 digiti,deci daca as vrea sa o setez pe canalul 1PMR 446,00625,nu mi-ar lua ultima cifra....

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Prietene Milet, o intrebare prieteneasca: cum le cumperi? Si un sfat, la fel de prietenesc: da un examen de radioamator, ca-ti deschide o gramada de benzi. Legal.P.S. M-am uitat si eu dupa un PX777, acolo e 65$ cu transport cu tot (adica 190 lei) si pe la noi vreo 460. Inteleg si eu ca omu' trebuie sa-si puna un oaresce adaos comercial, dar chiar atat? Ceea ce m-a facut sa vorbesc la banca sa-mi dea un card de credit destul de bun ca sa-mi deschid un cont PayPal.

Link to comment

Da,asa este,e foarte foarte rentabil sa cumperi.Deci transportul e gratuit.Eu mi-am facut prin telefon cardul la BRD,si peste o sapt m-au sunat si am mers si l-am ridicat.Singurul inconvenient(la dealextreme) este ca dureaza pana vine comanda.Cred ca americanii lanseaza comanda in Hong Kong si de acolo vine cu ceva carrieri care fac grupaje de coletarie,apoi la posta romana.Normal ca ei le iau mai ieftin de la chinezi...)Dar eu zic ca merita asteptarea....Sunt o gramada de chestii super ieftine!Eu am facut comanda pe 11 noiembrie si abia ieri 27 noiembrie a plecat coletul...om vedea,sper sa nu primesc cartofi in colet :))).Mai vorbim.

Link to comment
  • 1 month later...

Da...super misto site-ul.Eu am primit statia,este super super,numai ca....n-am cascat eu ochii bine si din pacate nu o pot folosi in PMR,deoarece nu se poate seta cu pas de 6.25,deci dupa virgula are numai 4 zecimale,si de exemplu pe canalul 1PMR,frecventa este 446.00625....dar in rest este foarte buna,putere mare,dimensiuni mici...pot actiona repetoare...mai degraba este buna pentru un radioamator,de asta am si pus-o la vanzare!

Link to comment
  • 2 years later...
Guest raskalla

Dar nu-s suspecte diferentele astea de pret? Plus ca toate site-urile astea au aceleasi produse: spre ex. acelasi model de Puxing, dar nici un model de YNTEC sau altceva... E dubios, nu credeti?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines