Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imprimanta semi-profesionala ...


Lyvyutzu

Postări Recomandate

  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

transfer termic=laser iar astea laser profesionale (adica mari) intr-adevar vine in flacoane tonner-ul (adica se toarna cu sticla)tot ce pot sa-ti spun e ca sunt foarte scumpe (nu stiu la ce preturi ajung, va trebui sa cauti tot ce pot sa spun ca o imprimanta laser alb-negru A3 (fotocopiator inclus; full duplex etc acu 4 ani a fost 1700euro noua)

Link spre comentariu

Una e transfer termic si altceva e laser, tehnologia e total diferita, astea cu transfer termic seamana mai mult cu vechile imprimante cu ribon, nici vorba sa aiba toner ca imprimantele laser.

oops... my bad :jytuiyu stiam ca astea laser tot termic e transferu elementului grafic (adica incalzeste cilindru pe care adera tonerul dupa care il preseaza pe hartie pentru a fi absorbit) nu stiam ca mai sunt si altele...iar cat despre alea cu ribbon... nu cumva is pe percutie? eu am avut una si stiu sigur ca avea 24 de ace cu care percuta ribbonu pe hartie... ce-i drept se si incalzea capu de scriere... dar niciodata n-am fost curios de ce...
Link spre comentariu

Asa arata o imprimanta cu transfer termic model Alps 1000 cam veche si depasita dar perfecta pentru a vedea principiul de functionare. Casetele din fotografie contin o banda din material plastic care sub actiunea caldurii generate de un cap termic transfera culoarea pe hirtie.

 

A nu se confunda cu imprimantele matriciale, alea cu 'ace'.

 

Am vazut fotografii tiparite pe CANON SELPHY, aratau foarte bine, ia in calcul modelul mentionat, atentie la consumabile, calculeaza sa vezi care este pretul final per fotografie.

 

Posted Image

 

 

Posted Image

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

nu sunt de acord cu transferul termic pentru calitatea buna.Tot INk jet si laminare pt rezolutie buna.Intrebarea este... cati bani esti dispus sa dai ?! deoaree .. ce as recomanda ... este Epson Stylus Photo R1900 Rezolutie la printare color (dpi): 5760 x 1440 (optimizata).Ca sa explic de ce nu e termicul bun calitativ.Termicul este bun daca te itnereseaza ideea de fotografie printata pentru un album personal, unde calitatea este normala. Transferul termic pe Riboane .. este Red Yellow Blue, pe langa cele profesionale de printare .. pleaca de 6 Culori in sus.Ce ti-am dat eu are 8 :d T087320 - Cartus Magenta, compatibilT087720 - Cartus Red, compatibilT087020 - Cartus Gloss Optimizator, compatibilT087120 - Cartus Photo Black, compatibilT087220 - Cartus Cyan, compatibilT087420 - Cartus Yellow, compatibilT087920 - Cartus Orange, compatibilT087820 - Cartus Matte Black, compatibilDaca vrei mai iefetin si doar pt tine .. atunci e ok una pe transfer termic, doar ca ai o dimensiune fixa a fotografiei pe care printeaza.2. Calculeaza cate fotografii ai vrea sa printezi si vezi daca nu e mai bine sa printezi la un studio profesional.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări