Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaugare intrare audio la player cd


keenox
 Share

Recommended Posts

Am un cd player cu mp3 sony CFD-S20CP (nu stiu daca va spune ceva) si vreau sa ii adaug o intrare audio. Eu m-am gandit ca pe intrarea audio de la caseta e cel mai bine. Am depistat cablurile sorespunzatoare (are niste panglici) si la baza socketurilor sunt scrise semnificatiile fiecarui fir. Am facut un test, dar trebuie sa dau intrarea foarte tare ca sa se auda ceva in difuzoare. Am incercat si la intrarea de la cd player, dar la fel. Cand spun intrare, ma refer la intrarea de la modulul corespunzator la placuta centrala (e construit modular). Aproape sigur ca nu m-am legat bine, dar unde as putea sa ma leg? Banuiesc ca toate intrarile sunt centralizate si apoi amplificate, nu? Nu m-am exprimat foarte "electroniceste", dar sper sa ma intelegeti, ca sunt foarte incepator.

Link to comment
Share on other sites

Daca combina are putometru de volum obisnuit, te poti lega pe el, semnalul de intrare pe pinii de ''maxim'' si masa la masa.Daca ai putometru digital e mai complicat, trebuie sa descoperi integratul care se ocupa de volum si sa te legi pe intrarea lui.

Link to comment
Share on other sites

... daca e prea mic nivelul, poti intercala un mic amplificator...dar daca aia nu e "combina", ci cd player portabil... tot ce pot spune e ca pana si un meserias s-ar gandi de 15 ori inainte sa se decida daca sa faca ceva...nu schema in sine e complicata, ci faptul ca nu ai loc mai deloc, si daca vrei sa nu apelezi la cutiloaie pe fir... astea chiar "e grele"!! :rade:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines