Vas Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 TV cu traf linii defect.Traf nou la 135 lei.Am avut un traf Goldstar HR7666 egzact identic la picioare ca numar si pozitie.Am facut modificarile necesare,si apare un rastru mat,cu linii de intoarcere,daca maresc UG2.Catozi blocati,tens.190V.Dupa schema diferenta intre cele doua trafo este la ABL,la goldstar este legat si piciorul de la potmetru de G2 la acest picior.Daca intrerup circuitul de la ABL spre jungla,nu se vede nici o modificare pe ecran.De aici am dedus ca nu corespund impulsurile de la ABL.Cred ca a mai facut cineva modificarea asta.Ce mai trebuie facut,sa functioneze.Cu multumiri Ady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonny149 Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 TV cu traf linii defect.Traf nou la 135 lei.Am avut un traf Goldstar HR7666 egzact identic la picioare ca numar si pozitie.Am facut modificarile necesare,si apare un rastru mat,cu linii de intoarcere,daca maresc UG2.Catozi blocati,tens.190V.Dupa schema diferenta intre cele doua trafo este la ABL,la goldstar este legat si piciorul de la potmetru de G2 la acest picior.Daca intrerup circuitul de la ABL spre jungla,nu se vede nici o modificare pe ecran.De aici am dedus ca nu corespund impulsurile de la ABL.Cred ca a mai facut cineva modificarea asta.Ce mai trebuie facut,sa functioneze.Cu multumiri Ady.trebuie comparat circuitul de ABL de la Goldstar,cu circuitul de la Daewoo,si operate eventualele modificari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristronic Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Cu doar 20lei plus taxe postale,va pot da traf. original,nou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabiTV Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 de ce sa te chinuiesti cu modificari cind se gaseste la un pret modic(15-20RON)-fbt7880! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vas Posted November 19, 2008 Author Share Posted November 19, 2008 Am primit de la Mivarom(firma foarte corecta pana acum cu mine) cu 18,5 lei traf FBT7880.Am pus,TV merge corect.Am pus Hr7666 cu modificari intr-un Kokusai si acolo functioneaza normal.Cam interesant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts