Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect incinte difuri necunoscute


Recommended Posts

Salutare. Am facut rost de la un prieten de difurile din imagini si trebuie sa le pun in incinte p care tot el mi le va da. Problema este ca nu stiu daca se vor auzii calumea sau daca se vor pupa in vreun fel...Difurile au urmatoarele specificatii:Joase - 1 dif pe boxa: 8 Ohm 80w MAXMedii - 2 dif pe boxa: unul de 20w 4 Ohm inseriat cu unul de 30w 4 OhmInalte - 1 tweeter de 6 Ohm (masurati de mine ca pe ele nu scrie nimic decat MILENIUM KP-100) care se pare ca va fi pus impreuna cu un dif micutz de 4 Ohmi si 5w (probabil in paralel)Filtrele au 3 cai.El mia spus ca nu e problema se aud bine, insa pe difuri inafara de specificatii nu mai scrie nimic, ele sunt din hartie cauciucata sau ceva de gen iar suspensia din cauciuc, si puterea de pe ele nu scrie daca este muzicala sau RMSVoi face poze cu incintele cand le voi primii pentru a va face o idee mai buna, apropo am vazut ca in incinte el na pus vata, daca pun se simte diferenta? Incintele sunt facute din lemn de mobila super gros (sunt super grele).

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

daca nu le despart rup mediile?

Trebuie "izolate" mediile printr-o cutie mica in care sa le bagi, ca altfel "suflul" de la bas care este provocat de spatele membranei o sa-ti miste si mediile. Pui mediile si restul difuzoarelor in cutia mare, iar peste medii mai faci o cutiuta.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines