Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect incinte difuri necunoscute


kmykze
 Share

Recommended Posts

Salutare. Am facut rost de la un prieten de difurile din imagini si trebuie sa le pun in incinte p care tot el mi le va da. Problema este ca nu stiu daca se vor auzii calumea sau daca se vor pupa in vreun fel...Difurile au urmatoarele specificatii:Joase - 1 dif pe boxa: 8 Ohm 80w MAXMedii - 2 dif pe boxa: unul de 20w 4 Ohm inseriat cu unul de 30w 4 OhmInalte - 1 tweeter de 6 Ohm (masurati de mine ca pe ele nu scrie nimic decat MILENIUM KP-100) care se pare ca va fi pus impreuna cu un dif micutz de 4 Ohmi si 5w (probabil in paralel)Filtrele au 3 cai.El mia spus ca nu e problema se aud bine, insa pe difuri inafara de specificatii nu mai scrie nimic, ele sunt din hartie cauciucata sau ceva de gen iar suspensia din cauciuc, si puterea de pe ele nu scrie daca este muzicala sau RMSVoi face poze cu incintele cand le voi primii pentru a va face o idee mai buna, apropo am vazut ca in incinte el na pus vata, daca pun se simte diferenta? Incintele sunt facute din lemn de mobila super gros (sunt super grele).

Link to comment
Share on other sites

daca nu le despart rup mediile?

Trebuie "izolate" mediile printr-o cutie mica in care sa le bagi, ca altfel "suflul" de la bas care este provocat de spatele membranei o sa-ti miste si mediile. Pui mediile si restul difuzoarelor in cutia mare, iar peste medii mai faci o cutiuta.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines