Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sirena Politie PA300


Guest ban_dit_nr1

Recommended Posts

Guest ban_dit_nr1

Salutare, am achizitionat acuma 1 an si ceva o sirena de poltie model PA300 , si acuma o saptamana am obs k nu sa mai apris, am dus-o la un electronist si mi-a zis ca nu ajunge tensiunea la anumiti pini .. si este un integrat programat PIC SN8P1603P018 , mi-a zis k nu prea se mai poate face nimica , am postat sa va intreb daca mai exista vre-o sansa sa il programez cu alt soft, sau daca sti-ti alta varianta .. astept raspuns.

Posted ImagePosted Image Posted ImagePosted Image

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest ban_dit_nr1

De unde stii ca este un PIC?Dupa poza prezentata nu pare a fi PIC produs de Microchip.

Mi-a zis ca este microcontroler si numai stiu cum .. acuma na .. poate mi spune-ti si mie de unde pot achizitiona acest integrat. sau alt sfat.
Link to comment

"PIC" din ala nu o sa gasesti de cumparat sigur, este un "PIC" clonat"am dus-o la un electronist si mi-a zis ca nu ajunge tensiunea la anumiti pini .. " daca stie el ca trebuie sa ajunga tensiunea la anumiti pini, stie sigur daca o arunci la gunoi sau s-a stricat vre-un 78L05 sau altceva in afara de "PIC"

Link to comment
Guest ban_dit_nr1

cica este scurt pe scurt pe alimentarea picului,dar cand ii pun alimentarea la ea se aude releul cand cupleaza numai ca nu se mai aude in goarna cand o pornesc si nici ledul.

Posted ImagePosted Image Posted ImagePosted Image

Link to comment

probleme pot fi :"PIC-ul" ars, caz in care poti sa o arunci la gunoi78L05 sau ce are pe alimentare defectoscilatorul nu mai functioneazacontactele releului care banuiesc ca intrerupe sunetulmicrofisuri in PCBetc.deci inca o data "electronistu" ala trebuie sa stie ce areaici este sectiunea de softuri ptr PIC nu reparatii

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines