Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum instalez visual C ?


Gerula

Recommended Posts

Ma chiunui sa instalez visual C, dar nu reusesc.Caut pe DC++ vre un kit ceva.De pe NET nu am putut sa instalez nimci pentru ca la downloadare imi da mereu eroare cam dupa ce descarc vreo 50MB.Am vazut ca pe DC++ apare in Visual Studio, iar pe asta nu stiu cum sa-l instalez.

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am reusit. Compilatorul C e free, adica nu este nimeni "posesorul" drepturilor de autor.Prostia pe care o facusem eu este ca trecusem fisierele TEMP ale Windows-ului intr-un disc virtual creiat din RAM.Facusem asta ca sa mearga mai repede windows-ul.Acum am refacut si merge.Pentru cine e curios cum se face asta: se da click dreapta pe My Computer si apoi PropertiesIn tabul Advanced se da Environment Variables si acolo se modifica cele TEMP si TMP din "ferestra" de sus si cea de jos.

Link to comment
  • 4 weeks later...
:offtopic2 offtopicacuma fara sa exageram dupa parerea mea 70% (daca nu si mai bine) din softurile folosite la noi sunt piratatate(nu ma refer la freeware)stiu ca nu e bine.... dar este destul de adevarat... nu toata lumea isi permite... pelanga asta sunt unii care desi isi permit tot nu si le cumpara...ontopicvisual c nu ii asa greu de instalat... mai ales daca ai un cd bun :nas:
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines