Reynolds Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Am o problema cu acest aparat.Il conectez la PC si incepe sa scoata un tacanit si sa licare beculetul de la HDD.As vrea sa stiu care este problema lui si daca merita sa incerc sa-l repar Link to comment
MifTy Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 tzacanit????poate ar hardul pe moarte... mie asa mi-ar suna...poti schimba hdd-ul, sau.... Link to comment
Guest Florin_vra Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 i-am pus si alimentare pe 5V acum numai clantane dar nu mi-l vede PC.E nevoie de drivere pt el? Link to comment
Reynolds Posted June 17, 2010 Author Share Posted June 17, 2010 dar fara hard nu merge absolut deloc, nu-l vede PC deloce normal sau e ars ? Link to comment
stefan_k Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 E normal sa nu mearga fara hdd, depinde cum a fost gandit.Nu m-ar mira nici ca firmware-ul sa ii fie scris pe hdd-ul original, caz in care nu e suficienta schimbarea hdd-ului (mai trebuie copiata si imaginea vechiului hdd). Link to comment
Recommended Posts