Guest bebesteaua Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Am satelitii si subwooferul de la un home cinema Sony DAV C770.Din manualul de utilizare eu am tras concluzia ca satelitii au 90 w fiecare(??) si subwooferul 100W,impednanta 3 ohmi!Problema e ca nu am gasit nici un amplificator pe 3 ohmi,nici de casa nici auto!(as accepta varianta si sa montez doar subwooferul pe masina daca as gasi o statie compatibila)ce imi recomantati??(idei si pentru casa iar daca se poate monta p masina ...si pt masina)Imi cer scuze daca a mai fost topicul acesta dar nu am gasit butonul `search` p acest site:(.Multumesc anticipat!!!P.S.:atasez si manualul de utilizare al sitemului de unde provin boxele(pt cazul in care m-am grabit eu cu concluziile legate de putere) Link to comment
mely17 Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Dupa parerea mea as fece un amplificator care merge bine in 4 Ohmi cu alimentare pana la +-/45 V si dupaia acelas montaj las folosi in 3 Ohmi dar cu alimentare mai mica si nu ai avea probleme cu amplificatorul. De exemplu cu alimentare la +-/45V in 4 ohmi ai avea 125Wrms si cu aceiasi alimentare in 3 Ohmi ai 165Wrms, mai scazi din alimentare pana la +-/38V si in 3Ohmi o sa ai 115Wrms si nici nu o sa ai probleme cu incalzirea sau alte probleme! Alimentat la +-/35 in 3ohmi ai 100Wrms !! La fel faci si la sateliti!!!Daca am gresit sau ceva de genu va rog sa ma scuzati!!!Bafta!!!In caz ca vrei sati faci tu amplificatoru!!! Link to comment
Guest bebesteaua Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Ms frumos mely,dar nu cred k m-as descurca la realizarea unui amplificator:(Daca pun un amplificator de 2 ohmi (am gasit pe piata) care ar fi problema?nu vreau sa pun unul de 4 ohmi pt ca banuiesc, ca se arde!sau daca se ofera cineva sa ma ajute la realizarea unuia p 3 ohmi....contra cost bineinteles,ar fi perfect!mentionez ca sunt din bucuresti!! Link to comment
mely17 Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Ala de 2 Ohmi este OK!! In caz ca are vreo 150W in 2Ohmi deoarece in 3Ohmi va scaoate mai putin amplificatoru (trebe sa ti cont de asta)!!! Link to comment
Guest bebesteaua Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 mai am 2 intrebari:1. in cazul in care te-ai uitat peste manualul sistemului:satelitii chiar au 90w fiecare?adica pentru ei imi trb o statie de peste 500w la 2 ohmi?sau ce parere ai?2.cam cat m-ar costa realizarea unui amplificator pt ce am eu?ms inca o data Link to comment
mely17 Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Power consumption 135 W (120 V AC) 135 W (230 V AC)1 W (120 V AC) 2 W (230 V AC) (at the Power Saving Mode) asta ar veni ca consuma 135W de la retea (220V) in total!!! Circa 100W are in total (putere audio)!!! Puterea pe fiecare satelit ar veni cam asa 100W inpartit cu 5 sateliti si subwoofer la care ii trebe putere mai mare!!! Eu zic ca ar veni 15W pe fiecare satelit + pe subwoofer 25W!!! Link to comment
Dr.L Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 sau mai degraba vre-o 10w pe satelit si ~40w pe sub Link to comment
Recommended Posts