Gerula Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Am avut internet pe wireless de la un router.Dar fiind singurul utilizator al acelui router mi-am zis:Nu mai bine scot eu reouterul din priza si bag direct firul de NET in calculator.Si asa am facut. A mers OK vreo luna. Dupa care Routerul pe care il tot scoteam din priza s-a stricat. Nu mai marege si nu stiu de ce.Am verificat tensiunea de alimentare si e OK are 12V la 9000mA ca in specificatii.Eu sunt sigurul care am NET, celelatle calculatre nu pot avea pt ca mergeau doar prin router.Adica daca bag firul de retea in celelate calculator imi afiseaza "limited or not connectivity" si nu merge.Ce sa fac ? s-a stricat routerul ? Am incercat sa il setez. Se adreseaza printr-un IP. Merge si il pot accesa atat prin cablu de retea cat si wireless.Dar dupa ce introduc IP/ DNS si restul imi da eroare.Ce sa fac ? Sa cumpar altul ? Link to comment
ghimpe-- Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Reseteaza-l si apoi configureaza-l din nou.Ce model este? Link to comment
Dr.L Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 eventual fa-i un upgrade de firmware,daca nu merge Link to comment
Recommended Posts