Flor Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Daca cineva o are, sau stie un link de unde sa o downloadez, -ca eu nu am avut noroc- ii voi ramane dator. E pacat sa le dau 60$ cand nu sunt cizmar de meserie. Si mai ales ca am deja un microfon cu tastatura -de la un Maxon- asa ca pot construi /adapta...Va multumesc anticipat. Link to comment
Flor Posted October 6, 2008 Author Share Posted October 6, 2008 Cineva (din afara acestui forum) caruia ii multumesc si pe aceasta cale, a fost extrem de dragut si mi-a trimis schema ceruta. E ceva horor, "inima" ei fiind un integrat SMD cu 44 pini. Eu credeam ca o sa aiba doar cateva tranzistoare, pt ca nu ma interesa decat sa "bat" frecventele, sa nu mai tocesc butoanele si rotoarele. Nu vroiam sa intru si in "bucataria" statiei ca sa programez ora la care imi va face cartofii prajiti, hi, hi...Practic nu cred ca am vre-o sansa sa cumpar "gandacii" separat. In plus pretul lor+al transportului+ timpul "pierdut" cu realizarea practica ...Mi-e clar ca epoca bricolajului s-a (cam) incheiat. Uff...Ca sa fiu optimist -si crestin-, ma bucur ca voi asigura un blid de orez unui -pagan de -chinez, hi, hi.. Link to comment
Recommended Posts