Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

indesit wil62

Sorin Schiriac

Recommended Posts

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• validae

3

• Sorin Schiriac

2

• aschiuta

1

• quinn

1

• 7 years later...

Vă rog să mai postaţi un dump de Indesit WIL62 dacă se poate. Am probleme cu o maşină de Indesit WIL105 EX TE a unui coleg la care se pare că a fost înlocuită placa originală cu una de WIL62, fiindcă s-a intervenit în garanţie şi a fost schimbată placa, pe carcasa de plastic fiind scris WIL62. Am testat iniţial cu dump de WIL105 şi nu face decât clătire şi centrifugare, cu dump-ul existent făcea decât spălare, dar nu clătea şi nu centrifuga....

Procesorul noii plăci are seriile 6433662C01H  şi EVO2302741

• 1 month later...

Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se inscrie un dump in memoria unei placi de indesit wil85? Cu ce programator si cum se fac conexiunile? Multumesc

• 4 years later...

Buna ziua am o mașină de spălat indesit widl126s defectul este la orice program as da masina incepe să spele ia apă invarte cuva da apa afară si cand își ia apă din nou licare becul lacăt si primele doua dw lângă si da apa afară in acelas timp. Ce ar putea fi?