Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Potentiometru cu probleme-sugestii de reparare


Recommended Posts

Va salut!Am un potentiometru care in momentul rotirii fasaie, lucru foarte deranjant.Cum as putea rezolva problema? Se poate curata?Cea mai buna varianta ar fi inlocuirea lui, dar nu este posibila, fiind necesara comandarea din strainatate pentru ca in romania nu se gaseste un astfel de potentiometru.Astept sugestiile voastre in legatura cu rezolvarea problemei.Multumesc!

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

este posibil ca pe moment sa faca mai urat dar dupa ce se usuca sprayul din el trebuie sa mearga ca nou.dai cu spray prin gaura aia si apoi rotesti mult potentiometrul ca sa se curate pelicula din el, poti sa pornesti aparatul imediat dupa ce ai facut asta ca sa vezi daca mai face zgomot. eu zic ca se renteaza sa dai 15lei pe el, nu poti sti ce probleme poti sa mai ai in viitor, eu am rezolvat probleme care pareau foarte grave la multa aparatura audio, telefoane, masini de spalat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines