mirceaioan Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Vin cu rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu punerea la punct a partii mecanice a video J 35 .Va multumesc. Link to comment
tv1 Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Mecanica Panasonic NV-J35 ( engleza si germana ) si sm Link to comment
mesterica Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Sal.pai spune totusi, ce probleme are mecanica?-macar asa,informativ,general. eu am pe acasa o mecanica de J40 in stare buna, numai ca are tamburul cu capetele video uzate,in rest e buna, e ok; cel putin poti sa iei piese de pe ea, si sa-ti repari tu videoul, la mecanica; o dau ieftin, numai sa scap de ea. Link to comment
tv1 Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Incep prin a va multumi pentru rapiditatea transmiterii raspunsului la problema solicitata de mine cit si pentru acuratetea acestuia.Dar trebuie sa-mi cer scuze ca in viteza cautarii si urmare a discutiilor purtate cu diverse persoane ,pina a apela la dvs.aparatul este J 40.Din cite am sesizat partea mecanica seamana,dar astept un raspuns din partea dvs.daca se poate pune la punct dupa ce mi-ati transmis anterior.In speranta raspunsului ,va multumesc si multa sanatate. parte mecanica j 40 linkPanasonic NV-J40 service manual in 8 parti: http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... V-J40.html Din pacate nu iti repara nimeni partea mecanica,(care e aceeasi cu cea de J35).Ai destule detalii in documentatia postata pentru a o repara singur. Link to comment
mesterica Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Salut Mircea. Pai ti-am trimis deja un mail in legatura cu mecanica mea de J40! n-ai primit mailu?...ciudat. L-am trimis acum o saptamana, pe Yahoo. in fine! o dau destul de ieftin, adica 30 de lei. mecanica arata bine, are un grad mic de uzura, usor, in limite rezonabile, zic eu; adica pesele mecanice sant in perfecta stare de functionare, mai pot fi folosite; ce are uzat pe ea-capetele video de pe tambur, sant uzate, tocite, si poate si rola presoare, atat; in rest e OK; e completa, are si curelele acelea dintate(doua); uite si cateva poze cu ea, sa-ti faci o parere la cum arata, cat de cat, daca vrei s-o iei. Bye. Link to comment
Recommended Posts