Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

depanare video j 35

mirceaioan

Recommended Posts

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tv1

2

• mesterica

2

• mirceaioan

1

• 3 weeks later...

Sal.pai spune totusi, ce probleme are mecanica?-macar asa,informativ,general. :limb: eu am pe acasa o mecanica de J40 in stare buna, numai ca are tamburul cu capetele video uzate,in rest e buna, e ok; cel putin poti sa iei piese de pe ea, si sa-ti repari tu videoul, la mecanica; o dau ieftin, numai sa scap de ea.

Incep prin a va multumi pentru rapiditatea transmiterii raspunsului la problema solicitata de mine cit si pentru acuratetea acestuia.Dar trebuie sa-mi cer scuze ca in viteza cautarii si urmare a discutiilor purtate cu diverse persoane ,pina a apela la dvs.aparatul este J 40.Din cite am sesizat partea mecanica seamana,dar astept un raspuns din partea dvs.daca se poate pune la punct dupa ce mi-ati transmis anterior.In speranta raspunsului ,va multumesc si multa sanatate.

parte mecanica j 40 link

Panasonic NV-J40 service manual in 8 parti:

http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... V-J40.html

Din pacate nu iti repara nimeni partea mecanica,(care e aceeasi cu cea de J35).Ai destule detalii in documentatia postata pentru a o repara singur.

• 4 weeks later...

Salut Mircea. Pai ti-am trimis deja un mail in legatura cu mecanica mea de J40! n-ai primit mailu?...ciudat. L-am trimis acum o saptamana, pe Yahoo. in fine! o dau destul de ieftin, adica 30 de lei. mecanica arata bine, are un grad mic de uzura, usor, in limite rezonabile, zic eu; adica pesele mecanice sant in perfecta stare de functionare, mai pot fi folosite; ce are uzat pe ea-capetele video de pe tambur, sant uzate, tocite, si poate si rola presoare, atat; in rest e OK; e completa, are si curelele acelea dintate(doua); uite si cateva poze cu ea, sa-ti faci o parere la cum arata, cat de cat, daca vrei s-o iei. Bye.