Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comparatie intre Pioneer VSX1017 si Yamaha RX-V663

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• porman

2

• spinach

2

• Lyvyutzu

2

Top Posters In This Topic

Salut, Nu vreau sa-ma laud dar detin un VSX-916, am ascultat si Yamaha dar sincer mai mult mi-a placut Yamaha insa Pioneerul l-am gasit la un pret foarte convenabil si sunt multumit de el in orce caz si ca stereo este ok fidelitate nuna dar daca cauti putere sa nu te astepti la minuni.Numai bine.

Iti multumesc pentru parere .Intre timp m-am hotarit si am cumparat yamaha 663 .Acuma , vezi tu , daca nu exista nici un fel de experienta cu receiverele av cred ca hotarirea este mai simpla .Eu insa aveam o experienta de 3 ani cu o piesa mai simpla si mi-a fost tare greu sa ma hatarasc . Inca nu sint lamurit daca am facut bine sau nu pentru ca foarte putin am "butonat" un pioneer . Mi-a trebuit cam 1 luna sa ma lamuresc putin ce poate actuala piesa . Ar fi interesant un schimb de pareri intre noi pe acesta tema . Este adevarat ca poate noi monentan nu putem schimba nimic dar, poate va fi de folos altora care vor fi in aceiasi situatie . Vorba batrineasca : "Bine faci , bine primesti " Pe moment , pot sa spun ca yamaha 663 este cu aspectul in urma lui pioneer , asta pe acceptia gustului meu . Totusi la astfel de piese , parerea multora este ca nu trebuie sa ne luam dupa aspect . Eu , unul cind m-am insurat , totusi m-am uitat la aspect .......

Iti multumesc pentru parere .Intre timp m-am hotarit si am cumparat yamaha 663 .Acuma , vezi tu , daca nu exista nici un fel de experienta cu receiverele av cred ca hotarirea este mai simpla .Eu insa aveam o experienta de 3 ani cu o piesa mai simpla si mi-a fost tare greu sa ma hatarasc . Inca nu sint lamurit daca am facut bine sau nu pentru ca foarte putin am "butonat" un pioneer . Mi-a trebuit cam 1 luna sa ma lamuresc putin ce poate actuala piesa . Ar fi interesant un schimb de pareri intre noi pe acesta tema . Este adevarat ca poate noi monentan nu putem schimba nimic dar, poate va fi de folos altora care vor fi in aceiasi situatie . Vorba batrineasca : "Bine faci , bine primesti " Pe moment , pot sa spun ca yamaha 663 este cu aspectul in urma lui pioneer , asta pe acceptia gustului meu . Totusi la astfel de piese , parerea multora este ca nu trebuie sa ne luam dupa aspect . Eu , unul cind m-am insurat , totusi m-am uitat la aspect .......

Buna alegere!!! Am avut multe probleme cu firma asta pioneer.

Buna daca nu este secret poti sa ne spui si noua ce probleme ai avut cu firm,a pioneer, eu acuma vreau sa-mi cumpar o plasma de la ei asa ca poate ma faci sa ma razgandesc.Eu nu ma laud cu nici o firma din asta care face aparate audio si video pentru publicul cu bani putini. Eu am luat amplitunerul meu ca pioneer-ul mi-a placut. La cine ii place alta marca ia alta.

Am avut o combina la care mi s-a ars traful si un dvd-rw care l-am luat tot nou dar era o panarama diabia citea si ardea cd-urile. La plasme si la alte chestii de la firma asta nu stiu ce sa zic daca sunt bune sau nu . Si am auzit ca firma pioneer a fost cumparata de chinezi .