Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Arctic,sasiu Beko 12.6


Recommended Posts

Tv traznit; defectele initiale-sursa si procesor(scurt pe pinul de alimentare)Dupa schimbarea procesorului,tv functioneaza aparent normal,doar ca,peste rastru se "plimba" o dunga neagra,orizontala,de cca 3 cm.(Imaginea NU prezinta desincronizare,tensiuni corecte,geometrie corecta).Ar fi o rezolvare din service ?Sau,alte idei?Va multumesc!

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da,osd este.momentan afiseaza doar P+/P- si V+/V-,pt ca nu am nici o telecomanda care sa mearga pt el(sau o mai avea si acest defect? ar trebui sa faca functii si de pe telecomanda de la alt Beko? ...macar 2-3?)opa! acum imi amintesc,telecomanda care o aveam la indemana era de 11ak30,mea culpa!

Link to comment
  • 1 year later...

da,asta era,rez.de 47k de pe V-sync.in plus, a fost defect si receptorul IR.acum tv functioneaza perfect.VA MULTUMESC pentru sfaturi!

Mi-ai luat vorba din gura. La acest sasiu, e lege, cand vine traznit, nu scapa receptorul IR. Am patit-o la greu. Am vrut sa-ti spun sa verifici si receptorul IR. Stii, eram 100% sigur ca nu a scapat.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines