Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am niste probleme cu un amplif BlueTech


Guest ovi_pop

Recommended Posts

Mi-am cumparat acum o luna un amplificator BlueTech P-9600 cu iesiri 5.1. O mers bine pana azi dar nu stiu din ce cauza a inceput sa scoata un zgomot de fundal la o intensitate destul de tare si de deranjanta. Daca nu se auzea asa de tare poate nici nu ma mai stresam sa il repar.Sunetu de fundal ramane la intensitate constanta cu toate ca urc volumul master la amplificator....dar cand ajunge volumul aproape de maxim si sunetu cu pricina isi creste intensitatea.Daca stie cineva vreo cauza posibila..... Eu am incercat sa imi dau seama si mi-am stors creierii toata ziua (am verificat intrarea si nu e de acolo, am verificat conexiunile la boxe si nu e nici de acolo, am verificat si setarile amplifului si am oprit canalul microfonului la minim....si nici de acolo nu e probl)Eu tind sa cred ca e de la condensatorii finali... ceea ce ar insemna calitate proasta deoarece am pus difuzoare de impedanta ceruta (4 ohmi) si n-are cum sa fie din cauza asta...Astept raspunsuri si multumesc anticipat!

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines