Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de 30W.


Recommended Posts

  • Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Stiu k ii cam depasita, dar am cateva BDX-uri si a vrea sa le pun la treaba, si asta-i singura schema pe care am gasit-o care are BDX-uri pe post de finali. Nu stiu cat ii de buna de aceea am cerut parerea voastra. Apropo dak aveti scheme mai bune cu BDX-uri (BDX53 si 54, k deastea am) feel free sa le postati.Multumesc anticipat.

Link to comment

Un proiect foarte frumos documentat, cred ca merita postat la sectiunea Scheme pentru ca ofera foarte multe detalii constructive si e bun pentru incepatori. Despre schema in schimb, daca e sa privim strict partea de amplificator, singurele diferente notabile intre schema propusa de Sergiu si aceasta este prezenta etajului de intrare diferential si folosirea darlingtoanelor ca finali.

Link to comment

Multumesc cipryan123 pentru schema, cred ca o sa o incerc sa vaz cum functioneaza.

Despre schema in schimb, daca e sa privim strict partea de amplificator, singurele diferente notabile intre schema propusa de Sergiu si aceasta este prezenta etajului de intrare diferential si folosirea darlingtoanelor ca finali.

Ai o schema mai buna, petru ca eu incerc sa gasesc de ceva timp una si nu am dat de ea :sparge: Apropo BDX-urile ce le am io sunt darlington.
Link to comment

Pai daca sunt darlington, folosesteo pe asta, e suficient de buna si e si foarte bine documentata. Din punctul meu de vedere, daca as avea niste tranzistori si as vrea neaparat sa ii folosesc, as modifica o schema celebra ca sa mearga cu ei deci nu am scheme special cu BDX-uri. Oricum, posteaza ce BDX-uri ai exact, ca s-ar putea sa trebuiasca sa modifici tensiunea de alimentare si la schema asta.

Link to comment
  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines