hip_hop7575 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Ce alegeti din astea ? care credeti ca sunt mai bune pt un pc?eu am microlab solo 5, 2.0 amplif incorporat,si vreau sa spun ca pana acum nu m'a nemultumit nimic la ele. Am si un dfx 8 la winamp ... e perfect :Dia laudati'va si voi Link to comment
paul14 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 depinde cam ce faci cu PC-u; daca ar fi sa-mi iau ceva pt PC nou as alege ceva dintre primele 2 variante, in functie de buget care conteaza(cred) cel mai mult Link to comment
hugo Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Hm... prefer stereo pe 4 boxe. Link to comment
Dr.L Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 stereo cu bi-amping,adica 2.2daca nu,stereo simplu Link to comment
ionescu liviu Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Eu le-as alege pe toate. E interesant Logitech z-5500 ca poate fi folosit la alegere 2.1, 4.1 (dublu stereo) sau 5.1. In privinta asta e "dragut" dar are si unele defecte, insa per total eu sunt multumit la cat costa acum . Link to comment
Guest Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Ce de audiofili cu urechi fine care asculta numai la amplif separat + boxe stereo... tot felul de mp3-uri. Am avut mai multe feluri de boxe si pot sa spun din propria experienta ca e mare pierdere sa nu ai 5.1 la filme si la jocuri. La nevoie poti sa le asculti si in 2.1 pentru muzica. Link to comment
EmyRulz Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Eu zic ca problema e pusa gresit. Conteaza enorm care este scopul sistemului. Pentru a avea sunet la pc poti fi suficiente si 2 boxe de plastic in cazul in care calculatorul are o cu totul alta utilizare. Pentru muzica in principal: La bani putini sistemele 2.0 de la microlab sunt cam cele mai bune si aproape imposibil da batut prin Diy, placa de sunet nu prea conteaza amplasare nu prea conteaza. La bani mai grosuti ar fi indicat sa se achizitioneze niste monitoare de studio(active) + o placa de sunet calumea+ conteaza amplasarea pentro o imagine stereo buna. La bani si mai multi lucrurile se complica deoarece se poat alcatui si sisteteme independente de caculator dar in cazul in care calculatorul trebuie sa ramana(cum ar fi pt cei care mixeaza muzica) solutia ar cam fi configurare corecta a calculatorului sa scoata toate datele pe digital la care se adauga un dac de calitate(gen lervy care este si jeeter free) + monitoare de studio active(+subwoofer in caz de nevoie) de calitate sau sistem amplificator +boxe amplasare devine critica atat ca pozitie in camera cat si ca standuri/ suporti folositi . Pentru jocuri si filme in principal si muzica pe locul 2 un sistem 5.1 este raspunsul: La bani forte putini (100-300 ron) greu de gasit ceva 5.1 care sa scoata altceva decat zogomot placa de sunet nu conteaza; la bani mai multi se poate achizitoona un sistem decent gen logitech z 5500+ placa de sunet de calitate. La bani multi reciver suround + 5-7 boxe + subwoofer, conexiuna este indicat sa fie facuta pe digital(trebuiesc facute configuratii ale calculatorului pentru a obtine maxim de performanta).Eu folosesc la calculator microlab solo6 deoarece ma intereseaza muzica in principal, nu ma joc si nu ma interesaza prea mult fimele, insa pentru mine sistemul de la calculator este secundar si nu ma interesaza sa il imbunataesc prea mult, deaceea folosesc placa de sunet onbord. Cat despre stereo pe patru boxe nu are cum sa dea rezultate bune in afara de spl mai ridicat. Link to comment
hip_hop7575 Posted September 13, 2008 Author Share Posted September 13, 2008 ai dreptate Emy,e pusa problema gresit ... schimb inttrebareaCe fel de boxe sunt potrivite atat pentru jocuri,filme cat si pentru muzica ?Nu este practic sa folosim 2 boxe pt muzica,si un sistem 5.1 pt filme si jocuri ... trebuie sa fie un compromis ... care este acesta ? Link to comment
Dr.L Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 compromisul depinde de fiecare,nu exista o solutie universal valabilapt cine asculta mai mult muzica,stereo,pt cine e mai mult cu jocurile,5.1si mai depinde si bugetul+oferta/oportunitatile Link to comment
anton Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 2.0 cu amplif separat...am 2 hp15W in camera Link to comment
anton Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 alea nu-s de camera eu am obiceiul sa umblu prin casa si sa ascult muzica...vechiul sistem 5.1 nu ma satisfacea si se auzea mult mai prost ca haspe powa'...si sunt si un pic maniac Link to comment
MifTy Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 ... de curiozitate, cand v-ati uitat ultima oara in oglinda ati constatat cumva ca v-au crescut subit inca 3 (sau 4, sau 5) urechi peste noapte????? mie mi se pare aiurea: un sistem 2.1 e arhisuficient, daca e bine facut!!si daca boxele au 2 cai, (medii si inalte) cu atat mai bine!!!basca, am vazut destui 'telijenti care isi iau sisteme 5.1 sau 7.1, si in afara "subufarului" care din motive de marime ajunge undeva pe jos, satelitii aia stau de regula adunati gramada langa calculator!!!! dracu' mai sesizeaza efectele special create pentru sisteme d'alea, in cazul asta!!! Link to comment
paul14 Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 cum ziceti ca ar trebuii sa aranjez in camera un sistem 2.1??? pun o schita a camerei facut in paint; geamul se afla in fata usii iar biroul pt invatat face parte din mobila(da nu prea stau acolo), cel mai mul stau la biroul pt PC. Link to comment
Guest sorin6 Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Boaxe: B@W LM1 Link to comment
Recommended Posts