Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Artic BA800+ A+

ghimpe--

Recommended Posts

Masina de spalat, in timpul functionarii se opreste si se aprinde intermitent ledul pentru "play/pauza". Mai multe detalii nu pot sa dau momentan pentru ca masina se afla undeva la tara. Stie cineva care ar fi problema?? 28

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ghimpe--

3

• traianpop

1

• 2 years later...
Guest egalwww

salut am aceasi problema ca si tine am un acrtic BA 800 si exact acelasi lucru face si a mea, din cat m-am documentat si din cate am vazut este placa de baza care costa in jur de 200 lei, eu am incerc sa o repar revin cu rezultate, daca are cineva o schema electronica la placa de baza ??????

• 2 weeks later...
Guest egalwww

REZOLVARE LA PROBLEMA problema este ca la usa de la masina de spalat ai o incuietore automata,acesta este facuta ca pe parcusul programului de spalare sa mentina usa incuiata. Rezolvare incuietoarea are un contactor(acest contactor este actionat de pe placa de baza dar din nu stiu ce motiv nu mai are loc actionarea ) Se desface contactorul de pe cascasa masini de spalat se desface contactorul in sine (mare grije cu clemele de prindere) se pune pe direct contactele, se monteaza la loc si masina functioneaza ATENTIE MASINA DE SPALAT ACUM NU MAI ARE INCUIETOREA FUNCTIONALA SI USA SE POATE DESCHIDE IN TIMPUL PROGRAMULUI DE FUNCTIONARE LA ARCTIC BA 1000+ A FUNCTIONAT