Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cd-rom => DVD-ROM

NumLock

Recommended Posts

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

aia e ?eap? cât se poate. nu se poate, moldoveanu ?la râdea de tine. laseru ?la face toat? treaba. dac? te ?ine tare, schimb?-l cu pistolu de lipit, pune un laser de la un cap de blue-ray sau de la un cap de citire de dvd. da nu garantez s? se pupe/potriveasca la picioruse.

si apoi cdromul are in biosul lui anumite setari prestabilite - pasul minim pe care il poate face capul, focalizarea, felul in care identifica ce fel de disc are inauntru.

articolu ala de pe net e un fel de ghid despre cum sa-ti reglezi carburatoru la dacie; strangi relanteul pana la capat apoi il desfaci o tura jumate si asa ai reglat dacia sa mearga optim. e teapa. bun pentru vrajit pustoaicele. si chiar daca tu esti suficient de jmecher ca sa te simti in stare sa faci chestia asta - schimbi laserul, faci adaptor sa potrivesti capul si semnalele, reprogramezi biosul cdromului, citesti mii de foi de catalog sa vezi semnalele cum circula pe magistrale, ei bine la cat de jmecher esti ai fi constient ca munca depusa e total inutila ca-ti faci praf capul, ochii si nervii asa ca imi dai dreptate ca mai bine dai cin'ze?i di lei si iei un dvd-rw la secondhand de prin vreun campus cu studenti saraci iar in restul de timp te duci si bei o bere/zapacesti vreo p?s?ric?/te zapaceste ea pe tine.

Nush daca ma mintit sau nu, eu vroiam sa stiu si parerea voastra. Oricum, nu am de gand sa incerc.