Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator SymAsym

Palade Vlad

Recommended Posts

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Palade Vlad

4

• cipriyan123

2

• zal

1

• EmyRulz

1

Schema tipica dezvoltata de Sansui prin 1978. Asa sau in combinatie cu un diferential cu feturi. Si inca o variatie la schema: trz din etajul pilot, cel cu baza la masa, poate fi inlocuit cu o rez de ordinul kOhmilor, la 1-3W.Felicitari!

Si pozele promise....imi cer scuze pentru intarziere dar, stau la tara si nu prea am acces la un aparat foto digital. Pozele sunt facute cu o camera video si apoi capturate de pe clip.Sper sa reusesc sa fac rost de un aparat foto calumea ca sa pot posta si poze cu traseele....

.Multumesc. Amplificatorul suna foarte bine in comparatie cu ce am avut pana acum (un amp cu stk4148 si o clona QSC). L-am reglat foarte usor si a mers din prima fara probleme.Deocamdata sunt foarte multumit de el :smt007 .

Din pacate tranzistorii finali nu ii am originali :smt022 ...nu am gasit originali la magazinele din iasi si nu am mai avut rabdare sa dau o comanda pe internet. Prefinalii ii am originali, luati acum cateva luni de la sorteh;tot de la el intentionez sa cumpar si finalii-mjl21193/4.