Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pot sa transform o statie "ciudata" intr-un TRCV?

yo6pir

Recommended Posts

Buna seara,Dragi prieteni, am eu norocul asta sa dau tot peste ciudatenii de statii. Iata ce statie mi-a fost dat sa achizitionez; bine'nteles free :smt003 Se numeste BOSCH KF163X si din cate am studiat pe unele site-uri germane este in VHF. Toate bune, dar nu pot auzi nimic cu ea caci nu este in frecvente uzuale de radioamatori.Are cineva vreo idee ce se poate face cu aceasta statie? Se poate modifica in trcv pentru benzile de radioamatori, sau va avea aceeasi soarta ca si statia CB pe care am inceput deja sa o "modific" in A412 (adica sa o dezmembrez). Mai stiu un prieten cu o statie similara si nici el nu poate face nimic cu aceasta. Daca exista cineva binevoitor, cu vreo idee, sau un sfat pentru noi, ii vom fi recunoscatori. Va multumesc anticipat, 73!

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yo6pir

4

• ywar2

1

• MiniTehnicus

1

• yo3gje

1

Daca tot nu o folosesti te intereseaza un schimb cu o statie 6 canale pe cristale Tesla PR11?

Sau eventual un modul functional de aici: http://www.netxpert.ro/downloads/hamrad ... rticol.pdf

Deocamdata nu este inca gata, trebuie sa termin de montat componentele pe PCB si sa programez PIC-ul.

Bosch KF163 se preteaza pentru APRS si se poate face un digipiter cu ea, pana gasesc quartz-uri de RTM pentru 144,800Mhz.

PS. Eventual ceva piese pentru A412?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines