Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Internet prin 2 placi de retea simultan !


ddeliciu

Recommended Posts

Deci, vreau sa pun 2 placi de retea in pc la mine, si sa iau prin aman2 internet, fie de la acelasi provider fie de al 2 diferiti.Problema se pune in felul urmator, cum naiba le configurez? ca asa merge numai una din ele, care ii convine windoz-ului mai mult, daca le selectez pe aman2 si dau bridge conection......nu mai merge deloc, mentionez ca pe gogu am cautat !Bafta !

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Netul nu se insumeaza matematic precum cartofii sau alte animale. Asa cum ai remarcat o sa mearga una sau alta functie de ordinea in care le da drumul windows.Daca ai un sistem de operare mai destept pe partea de retea poti cel mult sa imparti traficul pe diverse criterii prestabilite (ex. navigare pe una, restul lumii pe alta).

Link to comment

Da, linux vrei sa spui, chestii din astea cu dirijarea traficului le face fedora, dar pe mine ma intereseaza pe windows..........Si netu de ce nu s-ar insuma precum cartofi? daca 1 cartof =1mbps 2 cartopnu nu = 2mbps?Singura problema care o vad eu ar fi din cauza ip-urilor diferite, dar cu vreoun soft ma gandesc........ca s-ar putea ca sa ceara jumate din pachete de pe un ip si jumate de pe cealalalt ip si la fel si cu downloadeu, sa primeasca jumtatate pen 1 ip si jumatate pe alt ip !Bill Gates se lauda ca Windozu lui e capabil sa functioneze cu 2 placi de retea simultan, insa eu prin windows nu am gasit posibilitatea, decat "Bridge conection" care nush ce reprezinta, la prima vedere pare a fi ceea ce vreau eu insa.......nushApropo, la ce ajuta bridge conection ?Ms de sfaturi !Si mai astept!Bafta !

Link to comment
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines