DM7 Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Salut,Nu are cineva font pentru Word care in loc de caractere sa genereze cod de bare?Am avut in trecut unul si nu-l mai gasesc.Daca m-ati putea ajuta..... Link to comment
Stefan Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 nu am auzit de asa ceva dar daca spui tu ca ai avut inseamna ca exista. de ce nu folosesti programe dedicate pentru generare cod de bare ? se gasesc destul de usor . e adevarat ca multe nu sunt chiar free ! Link to comment
Guest Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Scrie in Google barcode font si apasa tasta ENTER. Vei obtine asta: http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8 Link to comment
DM7 Posted July 10, 2008 Author Share Posted July 10, 2008 Multumesc RoGoerge. :partyman: Sa stii ca ieri inainte de a cere pe forum am dat un search pe google. (Nu siu daca n-am scris code bar) Si am bantuit catva pe el insa n-am gasit nimic free sau font doar software generator de cod de bare. Am crezut ca cineva de aici si il voi obtine mai simplu :smt003 Insa azi am avut bafta.Daca il intereseaza pe cineva (ca sa nu mai caute) le voi pune pe forum. Link to comment
Blind Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Off topic: Cu un program de genul asta se poate copia si o cartela de acces pentru interfoanele cu "card"? (o foita de plastic pe care e imprimat un cod de bare, prinsa intr-un suport de plastic transparent) Tre' sa imi fac o copie pt o astfel de cheie de acces pt scara unde am biroul insa nu stiu unde se poate face... Link to comment
Guest Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 ...insa nu stiu unde se poate face...Vorbeste cu administratorul blocului, el cunoaste firma de interfoane si de obicei are si chei de rezerva. Link to comment
Blind Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Ceva de genul asta intentionam sa fac, insa nu m-a dus mintea sa trag la xerox folia din interior, ma gandeam sa o fac de la zero. Nu stiu insa pe unde voi gasi o carcasa pentru acea folie, se gasesc prin comert? Link to comment
Guest Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Nu cred sa gasesti carcasa, ia si tu o rigla transparenta si decupeaz-o dupa forma celei originale. Sau alt plastic subtire, de exemplu de la o cutie de caseta audio transparenta sau chiar de la un blister de ambalaj.Copia codului ar trebui facuta pe folie transparenta, nu pe hartie, pentru ca cititorul ala are un LED pe o parte si o fotodioda pe partea opusa. Link to comment
DM7 Posted July 11, 2008 Author Share Posted July 11, 2008 Aveti 4 fonturi cod de bare si un programel generator Si un link de font-uri: http://www.dafont.com/alpha.php?lettre=b&page=35 Link to comment
Recommended Posts