Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor Megavision DMQ -2157 TXT

Guest antares

Recommended Posts

Guest antares

Am un televizor marca Megavision DMQ -2157 TXT , la care imaginea in partea de jos a ecranului este comprimata pe 2 cm , si este foarte dificil sa citesc ce este scris .Nu am schema si nici nu stiu ce sa fac . Daca puteti , va rog sa ma ajutati .Cu stima si multumiri anticipate .Editat de Madalina:nume subiect

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mircea626

1

• Mihai85

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

in primul rind modifica titlul topicului(citeste regulamentul forumului)problema poate fi din condensatoarele baleiajului vertical.masoara si tensiunea pe integrat

dupa ce shimbi cond de pe vertical vezi ca mai e un condensator care decupleaza unul din pinii trafo linii de vreo 10 sau 22microF/la 160v .schimba-l ca daca e devalorizat duce la cresterea tens din secundar trafo linii(asta ca sa nu mai ai probleme pe viitor). in cazul tau este un defect de liniaritate probabil strict din BV sau filtraj de pe alimentarea lui.