Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Firstline 1433GR

Reynolds

Recommended Posts

Procesor:M50431-101SP;Sasiu:5705-B2065A-51 ,CPC 994V-O (asta scrie pe placa);Calea comuna e cu TA7680AP;are TA7698AP;nu stiu care e chasis pt ca nu am gasit nimik pe netAre ecranul alb si prinde cateva posturi la o calitate slaba fara sunet.Am incercat sa reglez dar nu am obtinut nimic mai bun.Integratu TA7680AP e problema sau poate fi si altceva?faptul ca nu memoreaza posturile(sare peste ele in autosearch) se datoreaza defectului din calea comuna?schema am gasit ceva poate fi utila?"alte ic:ic401: 13410AM50431-101SPic402: 51923[attachment=0]Scheme TV analog-digital (1).pdf[/attachment]12HOic403: 138100M50453-012Pic404: 209109M58655Pic202: TA7698APA7910" ceea ce mai am postat

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Reynolds

4

• Tavi

3

• tv1

2

Popular Days

Top Posters In This Topic

da , faptul ca sare peste posturi se datoreaza defectului prezentatca nu prinde posturile poate fi de la : tuner , calea comuna la calea comuna poate fi integratul , FUS-ul sau bobine intrerupte sau dereglatemai mult nu te putem ajuta la acest defect , trebuie sa schimbi ce am spus iar la bobine sa te rogi sa nu se fi umblat inainte de cineva , pentu ca va fi extram de greu sa le mai faci la loc dar precum spui ca ai reglat acolo , s-ar putea sa fie deja prea tarziu

am vazut ca a mai incercat careva sa-l faca si nu a reusit.a pus un alt modul Samsung si a mers.cu ce l-as putea inlocui ?

habar nu are despre depanarepresupun ca se refera la selector pune altul care sa semene cu ala si merge , si mai lasa-ne in pace la depanare , gaseste-ti alta rubrica iar texte de genul " a incercat si altul sa il faca si n-a reusit , am pus eu un modul si merge " .. sa le spui la altii , nu noua :smt018

Mitsumi UVE33-W14 asta e ala de intra cablu TV eu stiu ca asta i se zice tuner sau selector nu?Samsung PPA-3320AL (SBFW CA P6) are integrat ta8611an asta e selector de canale? mai lasati ?touriledomnu Tavi invata sa citesti mai intai " am vazut ca a mai incercat careva sa-l faca si nu a reusit.a pus un alt modul Samsung si a mers.cu ce l-as putea inlocui ? "

Mitsumi UVE33-W14 asta e ala de intra cablu TV eu stiu ca asta i se zice tuner sau selector nu?

Tu vrei sa repari un televizor cu un defect greu si pentru un depanator cu experienta si nu stii cum arata un selector de canale.

Samsung PPA-3320AL (SBFW CA P6) are integrat ta8611an asta e selector de canale? mai lasati ?tourile

Selector de canale cu TA8611AN n-am vazut pina acum.Asta e cale comuna toata ziua.Asa ca o sa repari televizorul asta cind {SMILIES_PATH}/pig_fly_md_wht.gif In concluzie,asa cum spunea si Tavi esti paralel cu depanarea;solutia:cauta un depanator de meserie.P.S.:nu face nimeni misto de tine.

nu ai inteles. citeste mai cu atentienormal ca stiu doar ca asta credea Tavi

presupun ca se refera la selector

sigur vorbim aceasi limba ???
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines