Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

Am un program pe calculator care face din monitor stroboscop - si vroiam sa va intreb daca monitorul nu poate "suferi" din cauza acestor blitari ( ca nici nu stiu cum sa le zic :oops: ) ??? Faza e ca am pus un televizor pe tv-out si am dat drumu la programel si se vedea in camera exact ca la un stroboscop adevarat...

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest mister_rf

:lol: ... testarea o faci tu singur, nu te obliga nimeni... si poate ne vei spune si noua daca se strica ceva... :lol:

Link to comment

Eu am lasat "smecheria" sa mearga vreo cateva minute si nu s-a intamplat nimik :) Dar daca o luam logic e aceeasi treaba ca si cum m-as uita la un film, numai ca aici nu sunt imagini colorate ci doar una alba si una neagra care se schimba la un interval de cateva milisecunde...Dar in timp... poate imi strica monitorul :cry:

Link to comment

incearca mai mult, si ..vezi...adica in mod mormal, el oricum are un refresh de sa zicem 60 hz, si la fiecare data se reamprospateaza , si nu onteaza daca e alb sau negru...da... stiu ca am citit undeva ca parca nu e bine sa se faca des din alb in negru..sau era ca daca e ff alb ecranul, in timp se duce tubul(mai repede decat daca l-ai folosi in mod normal...), oricum ceva de genul asta...oricum, stiu ca atunci cand e mon negru, nu e transmis fluzul de electroni la tub, iar cand e alb, e transmis maxim la taote cele 3 celule..punctulete ff mici de pe ecran...si in timp, cu cat ele sunt mai folosita, se uzeaza..si mai intai incep sa se vada mai sters(asa cum se vede pe mon ff vechi), dar mai repede...(sper sa nu fii spus ceva ff gresit, cam asa stiam eu...)

Link to comment
  • 3 years later...

Mah nu va jucati cu focul Ala este un program de testat monitoare CRT Din cate monitoare am testat numai cele mai vechi rezista in rest cele de acum toate chinezesti :smt011 nu o duc prea bine Programul este folosit pentru a determina controlul curentului de focalizare (stiti voi, cand unfla imaginea la treceri de la alb la negru)de fapt pentru asta a fost conceput si nu este recomandat peste 30 sec de test Va dau un sfat bun ca e pacat sa va stricati monitorulAStiti ce face maimuta cand nu are ce face ? :smt003 Se scarpina in *** pana-si face rana Numai bine :partyman:

Link to comment
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines