Guest sorin6 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 ... impreuna cu simpatica vanzatoare :supz: Pachetul, de dimensiunea unei cutii de pantofi, l-am primit azi, fara vama... http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140242095963 Impreuna cu o placa sunet Fortissimo 4 si niste boxe B&W LM-1 acesta constituie "zgomoteca" atasata calculatorului meu... Nici o pretentie audiofila, dar sunet surprinzator de placut pentru un sistem de sunet "secundar"... Link to comment
EmyRulz Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Foarte ieftin! Clasa D nu? Poti sa ne impartasesti mai multe impresii despre el? Link to comment
Guest sorin6 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Da, pare a fi in clasa D... :smt001 Ceea ce doream este un aparat simplu, pentru a amplifica semnalul din PC (scula care NU constituie sistemul meu principal, dar cu care ascult muzica "in fundal" cand sunt in minusculul meu birou, la calculator...) Deci, pretentiile erau maricele, dar nu enorme :yawinkle: Deci... cumpar aparatul (99E+transport), in circa 10zile imi apare instiintarea sa ma duc sa il ridic de la posta si... acesta se "volatilizeaza". Declarat pierdut in localul Postei (dupa ce a facut ocolul pamantului fara probleme...) Enervare, amenintari, plangere, rambursare de catre e-Bay dupa o luna de asteptare... Intre timp tipa, cu care am avut un schimb de mailuri deosebit de politicos, il vindea la ...79E+transportul... :smt003 Deci, re-cumparare, re-asteptare, in sfarsit... l-am primit acasa, foarte bine ambalat dar... fara notita tehnica. De fapt, cat e de simplu, ce sa fac cu ea... :smt025 Primele impresii generale... foarte bine lucrat, din profile de aluminiu extrudat si eloxat "luna", bornele de calitate, sa zicem, buna (dar nu exceptionala, s-ar fi putut nitel mai bine), picioruse de cauciuc si butonul de volum din plastic :smt011 dar bine finisat. Sunetul... cald, corect, placut, probabil limitat de calitatea modesta a MPxxx ascultate de proba. (nu am incercat radiouri Internet ca sa nu incetinesc niste downloaduri pe care le faceam in // ) Pai... cam asta ar fi Link to comment
Guest Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Tare carpeta de pe perete, in ultima poza :smt003 Link to comment
Guest sorin6 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Noroc ca e in China, deci cu dragoni, macar asa am scapat de "Rapirea din Serai" ca si solutie de imbunatatire a sunetului... :smt003 Link to comment
EmyRulz Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Sa-l stapanesti sanatos, e perfect pentru ce il folosesti. Nici macar nu se incalzeste :smt003. Ti-ai facut un sistem mai mult decat decent pentru calculator. Apropos de posta, credeam ca numai la noi se poate pierde "in incinta" Link to comment
Guest sorin6 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Pai atunci cand afirmam ca romanii se simt "ca acasa" in FR, v-ati dat la mine... :smt044 Link to comment
EmyRulz Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Da sorine dar lipeste ciresa de pe tort: za manell, cum poti tu sa iti testezi sistemul audio fara asa ceva? :smt005 Link to comment
Guest sorin6 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Da astia ce sunt, la urma urmei :smt017 http://www.gipsykings.com/ Si macar nu iti spurca urechile cu textu' (pe care nu il intelegi, deci te poti iluziona ca e "profund"...) Link to comment
thefirstdj Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Amplificatorul ala nu este in clasa D si nici macar iesirile nu sunt BTL. Link to comment
Guest sorin6 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 D = T :smt003 Acuma, sincer nu stiu nimic decat ca imi place cum suna LA BANII LUI si ca incalzirea redusa ma duce cu gandul la un amplificator "digital" indiferent cum il numeste serv. marketing al firmei... Nu l-am desfaccut, din lipsa de timp, sa vad ce are inauntru (in afara pozei data pe e-Bay) Sincer, s-ar putea sa fie un banal amplificator "clasic", pentru mine nu schimba mare lucru... Link to comment
Guest Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Ce inseamna iesire BTL? Cum e clasa T la amplificatoare? Link to comment
Jimmy Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 BTL = Bridge Tied Load. adica iesirea a 2 amplificatoare, in punte, care debiteaza pe aceeasi sarcina Link to comment
EmyRulz Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Ce inseamna iesire BTL? Cum e clasa T la amplificatoare? http://en.wikipedia.org/wiki/Class_T_amplifier Link to comment
Recommended Posts