Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA2005R

sebaco

Recommended Posts

am un integrat pe care scrie tda2005r, si nu gasesc nicaieri o schema. Gasesc numai pt TDA2005(S sau M) dar nu si R. Schema de la "S" difera cu aia de la "M".

• Replies 38
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• remus68

7

• paul14

5

• UltimateW

5

• Miki Spaga

4

salut care e diferenta dintre un tda 2005 si un tda 2004 nu se pot inlocuii unu cu altu intr-un monaj? :rolleyes:

se poate, numai ca la montajul stereo o sa iti trebuiasca boxe de 2 ohmi, si la bridge de 4 ohmi. Nu inteleg de ce il inlocuiesti cu tda2004, tda2005 se gaseste pe toate drumurile si este si ieftin, eu am dat 5 RON pe unul acum cateva zile.
  • 2 weeks later...

salut care e diferenta dintre un tda 2005 si un tda 2004 nu se pot inlocuii unu cu altu intr-un monaj? :rolleyes:

se poate, numai ca la montajul stereo o sa iti trebuiasca boxe de 2 ohmi, si la bridge de 4 ohmi. Nu inteleg de ce il inlocuiesti cu tda2004, tda2005 se gaseste pe toate drumurile si este si ieftin, eu am dat 5 RON pe unul acum cateva zile.
nu si daca locuiesti in miercurea ciuc :weedman: :weedman:

Din cate stiu eu tda 2005 fata de 2004 are nevoie de semnal mai mare pe intrare .Sper sa-mi amintesc bine :drinkers: Stiu ca parca umblam la reactie ca sa-l fac mai sensibil pe intrare.

• 1 month later...

am facut acuma schema de aplicatie de la tda2005 si lam inlocuit cu tda 2004 merge dar distorsiunile pe 4 ohmi sunt de 400000 % deci nu e prea bun :smt005

• 1 year later...
Guest xooripper

salut am si eu un tda2005r , 2 difuzoare de 5w la 4ohmi si curent ii dau cu baterie 9v sau traf 12 problema e ca de la 20% volum in sus distorsioneaza ca naiba.. e ceva ce pot sa fac sa nu mai distorsioneze?

Da! Aplici la intrare un semnal cu amplitudine mai mica. Deasemenea, alimenteaza amplificatorul dintr-o sursa capabila sa asigure consumul sau.