Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montaj FM/Am

Recommended Posts

Am dezembrat un subwoofer care avea integrat,radio si in el am gasit un montaj cu un cod pe el,l-am cautat pe net sa vad mai multe informatii si n-am reusit nimic deoarece informatiile erau in chineza.In fine.Are 2 conectori. Unul cu 5 pini si altul 7 pini.Cel cu 5 pini are denumiti pinii astfel:o - Lo - Go - Ro - Go - 12VPresupun ca primii 3 pini sunt pt audio si ultimii 2 alimentarea.La mufa de 7 pini sunt asa.o - TUo - STo - MUTEo - DOo - CLo - DIo - CE.Intrbarea e ce inseamna aceste prescurtari ?Montajul are 2 circuite integrate pe el .1 - LC721312 - LA1823Codul de pe montaj este : YST933-B3Eu am scris doar YST933 ca sa gasesc ceva.Ceva idei ?

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gogoo

3

• Dr.L

2

• dj_steel

1

• 2 weeks later...

M-am uitat pe datasheeturi si tot nu reusesc cum trebuie sa leg sau ce ai trebuie sa leg la asta ca sa mearga.Monjtaul asta a mai avu legat la el un montaj care afisa frecventa,era cu un atmel.

la unele tunere auto(tot asa comandate de un ic) mergea sa le arati o tensiune(cu un potentiometru) si sa acordezi pe posturi cu potentiometrul ala

• 7 months later...